سلام، تولد بهترین دوستم که تقریبا ۶ ساله باهم دوستیم دو سه روز دیگه ست، میخواستم براش کادو بگیرم اما یادم افتاد تا به حال برای تولدم چیزی نگرفته و حتی تاریخ تولدم رو هم نمیدونست تا چند وقت پیش، کادو چی پیشنهاد میدید و اینکه به نظرتون چیزی براش بگیرم یا نه؟ چون همه دوستای مشترکمون براش یه کادویی میگیرن و اگه من نبرم بد میشه مخصوصا اینکه نزدیک ترین دوستمه
اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بیادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
ی باکس کوچیک توش لاک رژ و خط چشم بزار اگ پولت میرسه
اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بیادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
منو دوستم بعد ۱۲ سال با هم بودن امسال بار اول کادو خریدیم واسه هم🙂😂
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂