2789
عنوان

عکس یلدایی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5736 بازدید | 171 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشگلیشون به خودم رفته🤣🤣🤣🤣🤣

چه کافئین نابی ♥️

عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟
دیشب قضایا بسی زیاد بود تو تاپیک اخرم نوشتم مامانم نمیخواست بیاد با یکی از مهمونا مشکل داشت ، کشوند ...

چه ثوابی کردی 

اصلاح بین دونفر ...

خوش به سعادتت

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نوش جان، دوستان جای ما، یلداتون مبارک عزیز💙

🥰عالی آفرین 

همه به طرف کتلت یه طرف 😅

ایشاله همیشه سلامت باشین و دلخوش

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤