2821
2789
عنوان

عکس یلدایی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5733 بازدید | 171 پست
فدای تومهربون☺️💜 ببین چی‌ام دیگه، چی پختم و چی دراومده، به قول دخترم سفنجونه خواهر،کتلت نی😐😁🤣

منم برا مسخره بازی میگم سفنجون 

🤣🤣 عالی نوش جونتوووون

منم یروز باید کتلت درست کنم تنبلیم میاد 

این هفته درست میکنم

میدونی از بس شوهرم هی میگه اینو نمبخورم اونو نمبخورم آدم آشپزی یادش میره بخدا 😅

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
منم برا مسخره بازی میگم سفنجون  🤣🤣 عالی نوش جونتوووون منم یروز باید کتلت درست کنم تنبلیم می ...

😅❤️

من همسرم برنج نمیخوره خورشت هامو مدوغلیظ میپزم تابانون راحت بخوره و شره نره. 

بپزش ولی باروشی که اون میخواد،، بعضی غذاها داخلشون یه موادی داره که به مزاج خوش نمیاد.. شایداگه یه چیزیشو حذف کردی خوردو خوشش اومد. کلا بپرس ازچیش خوشت نمیاد بگو حذف کنم ازتوش. موفق باشی عزیز💖

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😅❤️ من همسرم برنج نمیخوره خورشت هامو مدوغلیظ میپزم تابانون راحت بخوره و شره نره.  بپزش ولی ب ...

کلا ادم خیلی بدغذاییه وگرنه دست پختم عالیه 

برعکس شوهر من ک همش میگه پلو باشه

مثلا کتلت میگه گوشتش کم باشه خیلی نازک و برشته منم همونجوری میذارم دوبار میخوره دفعه سوم ی ایراد جدید میگیره 😆

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
فرش منو میگی😅فداتم ممنونم آجی،، اهل چشمو هم چشمی نیستم ولی یکی اومد بدشو گفت طفلی ازچشم افتاده،، حا ...

وای من عاشقش شدم منم اصا رو مد نیسم و اینجور چیزا برام مهم نیس خیلی دوس دارم اگه پیدا کردم از همین فرشا میخرم واسه خودم 

وای من عاشقش شدم منم اصا رو مد نیسم و اینجور چیزا برام مهم نیس خیلی دوس دارم اگه پیدا کردم از همین ف ...

قربونت،ان‌شاءالله میخری گلم💖

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️