فدای تومهربون☺️💜 ببین چیام دیگه، چی پختم و چی دراومده، به قول دخترم سفنجونه خواهر،کتلت نی😐😁🤣
منم برا مسخره بازی میگم سفنجون
🤣🤣 عالی نوش جونتوووون
منم یروز باید کتلت درست کنم تنبلیم میاد
این هفته درست میکنم
میدونی از بس شوهرم هی میگه اینو نمبخورم اونو نمبخورم آدم آشپزی یادش میره بخدا 😅
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😅❤️ من همسرم برنج نمیخوره خورشت هامو مدوغلیظ میپزم تابانون راحت بخوره و شره نره. بپزش ولی ب ...
کلا ادم خیلی بدغذاییه وگرنه دست پختم عالیه
برعکس شوهر من ک همش میگه پلو باشه
مثلا کتلت میگه گوشتش کم باشه خیلی نازک و برشته منم همونجوری میذارم دوبار میخوره دفعه سوم ی ایراد جدید میگیره 😆
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤