2789
عنوان

عکس یلدایی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5736 بازدید | 171 پست
من با کسی قهر باشم اصلأ حالم خوب نیست هرچند تقصیر من نباشه 

الان یکساله دیگه برام طبیعی شده

اولش خیلی سخت بود

مقصر هم من نبودم

از همه کوچیکترم هستم 

بزرگترام بی عقلن متاسفانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله خانوم باسلیقه شوهرم سرکار بود زود تعطیلش کردن  ماهم از خوشحالی هم اومد پریدیم همه چیو ...

آفرین بهترین کار

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

چقد خوبی😍

فقط مادر شوهرم ک انقدر جدی برای عکس فیگور میگیره 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

اینم من و مادر شوهر جان

مادرشوهرت یه جوری ژست گرفته الان تو دلش میگه این دیگه چی بود گرفتم برا پسرم😁

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
جووون چ عروس قشنگی،ای کاش پسر داشتم تورو میگرفتم برات😂😂😂