2789

تازه میفهمم ما مردم چقدر بد بختیم از ده تا تاپیک ۸تاش در مورد سهام عدالت هست که همه منتظر ۵۰۰ تومنن.و من خودمم همینطور😥

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه میفهمم ما مردم چقدر بد بختیم از ده تا تاپیک ۸تاش در مورد سهام عدالت هست که همه منتظر ۵۰۰ تومنن. ...

حقمونه، پونصد تومن یه وقتایی حکم مرگ و زندگی داره.خودتحقیری چرا؟

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
تازه میفهمم ما مردم چقدر بد بختیم از ده تا تاپیک ۸تاش در مورد سهام عدالت هست که همه منتظر ۵۰۰ تومنن. ...

من مجردم با سهام مامانم میشه 1200 که میخام چن تیکه لوازم آرایش بخرم وگرنه چس مثقال چه دردی میخوره 

هعععی حرف دل در دل بماند بهتر است🤦🏻‍♀️

♡چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت اگر هرکس به اندازه عملش سخن میگفت!! امام علی(ع)♡
من مجردم با سهام مامانم میشه 1200 که میخام چن تیکه لوازم آرایش بخرم وگرنه چس مثقال چه دردی میخوره&nb ...

کلی گفتم عزیزم.منم میخوام کفش بخرم واسه خودم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

حقمونه، پونصد تومن یه وقتایی حکم مرگ و زندگی داره.خودتحقیری چرا؟

درسته حقمونه ولی میدونی دیشب چن نفر منظر این ۵۰۰ بودن تا یلداشون رو سر کنن؟

هعععی حرف دل در دل بماند بهتر است🤦🏻‍♀️

آره عزیزم😔😔

من مجردم با سهام مامانم میشه 1200 که میخام چن تیکه لوازم آرایش بخرم وگرنه چس مثقال چه دردی میخوره&nb ...

خوش بحالت منکه مامانم میخادبره قسطاشو بریزه😂

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
درسته حقمونه ولی میدونی دیشب چن نفر منظر این ۵۰۰ بودن تا یلداشون رو سر کنن؟

ديگه چاره چیه، منکه اگرم کم وکاستی توزندگیمه اول همسرم وبعدم خودم رو مقصر میدونم.چون تلاش نکردن باعث بدبختی ميشه، ترک تحصیل وازدواج غلط وزود هنگام باعث بدبختی ميشه، درجا زدن و غر زدن باعث بدبختی ميشه.

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین