2789
عنوان

شکرستان

74 بازدید | 3 پست

چرا بعضیا بعد کلی عمل زیبایی شبیه شکرستان میشن. یعنی عیب از دکتره که کارش رو بلد نیست  یا خودشون هی ایده های عجیب و غریب دادن. اینطوری شده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دقیقا بیشتر اوقات مریض خودش میخواد...من و دوستم همزمان کامپوزیت کردیم انتخاب من رنگ فوق العاده طبیعی بود...حالا اون انتخابش رنگ سفید یخچالی بود..

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دیروز یکی از فامیلا رو بعد مدتها دیدم قیافه اش قبلا متوسط رو به پایین بود ولی زشت هم نبود الان یک عالم عمل زیبایی کرده بود بدتر عیبها پر رنگ شده بود مثلا چشماش قبلا هم حالت بیرون زدگی داشت  الان با لنز رنگی  و عمل پلک و مژه های خیلی بلند خیلی ناجور شده بود.

یا دماغش یه کوچولو قوز داشت به جای اینکه قوز رو اصلاح کنه فقط دماغ رو باریک کرده بود قوز بیشتر تو چشم میومد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله