2777
2789
عنوان

سوال زناشویی

15972 بازدید | 46 پست

سلام دوستان شوهرم مشکل زودانزالی داره کمتر از ۳۰ ثانیه آبش میاد باردوم هم ۲ دقیقه ای میاد.همیشه اینطوریه و من لذتی نمیبرم‌.آدم راحتی نیست منم راحت نیستم که بهش بگم نمیدونم چجوری بگم مشکلت رو درمان کن.خودشم اهمیت نمیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی صریح پرسیدی

میترکوندت نینیار

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چجوری راحت نیستین و رابطه دارین😑

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

مردها انقدر اعتماد بنفس دارن ک این مشکلشون رو اصلا قبول ندارن😒

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه تازه ازدواج کردین؟ بعد ی مدت درست میشه اگه نه 

به پزشک مراجعه کنید یا رابطه تون باید 1،2،3 بیاره بیرون دوباره داخل همینطور ادامه بده بعد ی مدت اکثرا اومی میشن

بالاخره باید باهاش صحبت کنی

پس خوبه این شروعتون باشه

اول قربون صدقش برو بعد ابراز نگرانی کن مشکلشو بگو بهش و ازش بخواه خودشو درمان کنه ودر آخر هم بگو دوستت دارم،  همه این ها رو با لحن دلبرانه بگو