سلام دوستان شوهرم مشکل زودانزالی داره کمتر از ۳۰ ثانیه آبش میاد باردوم هم ۲ دقیقه ای میاد.همیشه اینطوریه و من لذتی نمیبرم.آدم راحتی نیست منم راحت نیستم که بهش بگم نمیدونم چجوری بگم مشکلت رو درمان کن.خودشم اهمیت نمیده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
مردها انقدر اعتماد بنفس دارن ک این مشکلشون رو اصلا قبول ندارن😒
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تاخیری بخر بزن.نمیشه که باهاش راحت نباشی چه طوری میشه اخه بگو مشکلتو.اتفاقا تو نباید دنبال راه حل باشی اون خودش الان باید به فکر باشه.مردا خیلی رو این مورد حساسن