میشه راهنمایی کنید برای مامانم من سود نمیاد واصلام یادش نیست چه شماره تلفنی رو داده چجور باید چک کنم؟
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو گوگل سرچ کن سایت سهام عدالت، واردش شو، کد ملی مامانتو بزن.. خودش میگه با چ شماره ای سیوه یا حالا ...
اصلا نمیدونه کدوم بانکه
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
میدونم شما کد ملی مادرو بزن ، خودش اطلاعات میده، اصن میگه شما داری سهام عدالت نیسی
عزیزم الان رفتم خب کد ملی رو زدم میگه پیامک به شماره همراه وارد شد
انوقت نمیدونه کدوم شماره رو داده اصلا شماره کی رو داده یادش نیست بابام هم میگه من یادم نیست