من یکی دیگه رو دوس دارم نامزد هم دارم چیکار کنم بنظرتون 😭نامزدمم برا دو هفته دیگه عقد گذاشت
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️
احساسی تصمیم نگیر وضعیت شغلی و مالی هر دو رو بسنج باور کن عشق نان نمیشه سیرت کنه
اینکه به نامزدم علاقه ندارم چی نامزدمم یکم خسیسع🥺
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب توکه یکی دیگه رو دوس داشتی بیخود کردی با یکی دیگه نامزد کردی اونم بدبختش کردی
😔😔😔چون اونی که دوست داشتم گفت نامزد کن من نمیخامت نامزد کردم برا لجش حالا خودم پشیمونم اونم پشیمونه.....
عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟
عزیزم به این فکر کن کهاگر میخواستت میومد خواستگاریت نمیزاشت کار به اینجا بکشه
منم همسنت هستم از من به تو نصیحت اگر واقعا یه پسری دوست داشته باشه نمیزاره از دستش بری
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم به این فکر کن کهاگر میخواستت میومد خواستگاریت نمیزاشت کار به اینجا بکشه منم همسنت هستم ...
اخع ی دعوایی بین خانواده ها بود نمیومد جلو میخواست سر فرصت بیاد
با فرارفقط بدبختی خودت امضامیکنید به خانواده ات بگو اگه عقدهم بکنه یه ساعت هم باهاش زیرسقف ن ...
بهشون گفتم اگه عقد کردم پشیمون شدم نمیزارم مهر طلاق برع تو شناسنامم خودکشی میکنم
یه دختر تو فامیلمون داریم دخترخیلی زیبا با خانواده خیلی باکلاس وبا فرهنگ .دختره عاشق پسری شد و عاشقانه همو میپرستیدن ولی خانواده دختر میگفتن پسر درسطح مانیست و اجازه وصلت ندادن دختره هم با پسر فرار کرد رفتن خونه پدر پسر.از همون روز اول انگ دخترفراری بهش زدن شوهرش هرروز کتکش میزد صبح تا شب تو خونه مادرشوهرکارمیکرد وهیچکس آدم حسابش نمیکرد چون میدونستن کسی پشتش نیست هر بلایی که خواستن سرش آوردن.الان اون دختر که تو ناز و نعمت زندگی کرده بود واز گل نازکتر کسی بهش نگفته بود تو خونه شوهرش شب و روز کارش گریه اس وپشیمونی
یه دختر تو فامیلمون داریم دخترخیلی زیبا با خانواده خیلی باکلاس وبا فرهنگ .دختره عاشق پسری شد و عاشقا ...
🥺🥺🥺🥺🥲