2777
2789
عنوان

رودروایسی

233 بازدید | 9 پست

من یک مشاور درسی گرفتم پشتیبانی هم داره اما با 2 تاشون آشنا شدم اینی که مشاور اصلیمه خیلییی دیر دیر جواب منو میدع میخواستم عوض کنم به اون یکی گفتم برام عوضش کن خودت مشاورم  شو بعد که گفتم فامیلیش چیه کلی ازش تعریف کرد و گفت مشاورت درجه یکه باهاش میترکونی عوضش نکن الان باز بعد 3روز حس میکنم به درد نمیخوره من همون مشاور قبلی رو میخوام 🙁ولی روم نمیشه برم چی بگم  چون مشاور اصلیم میفهمه من رفتم همچین چیزی گفتم 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

چه مشاور تو مشاوری شد/ خودت درس بخون، خدایی مشاور تاثیریم داره؟ اگه آره، پس برو بهش بگو تا عوضش کنه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

بخودت بگو هدف من مهم تر از رودربایستی  داشتن با یه آدمه....کار درست رو انجام بده

اگه بخوای بخاطر  حرف این و اون موقعیت هاتو خراب کنی به اهدافت نمیرسی

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مشاور تو مشاوری شد/ خودت درس بخون، خدایی مشاور تاثیریم داره؟ اگه آره، پس برو بهش بگو تا عوضش کنه

حالا که هزینشو دادم ولی چون یک بار بهش گفتم بازم بگم؟ 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

رودروایسی ب چ قیمتی عزیزم.

اونهمه تلاشت بی نتیجه بمونه که چی  که خجالت کشیدی بگی دیگه ادامه ندیم .   اصا مشاوراصلی بفهمه   یه هفته س باینفردرارتباطی وبعدباهاش خداحافظی میکنی تموم میشع میره  مگه قراره تااخرعمرببینیش 

عوض پولت خدمات میگیری تویی که تعیین میکنی کی باشه 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم