kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 عنوان یه سوال 166 بازدید | 12 پست چیکار کنم که تو تلگرام مشخص نشه کی آنلاینم و کی آنلاین نیستم؟تو تنظیمات وضعیت آنلاین بودن رو زدم هیچکس ولی بازم مشخص میشه کی آنلاینم متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 1401/10/01 | 04:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 از کجا میدونی مشخص؟ همکارم بهم گفت متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 احتمالا برای خودت نشون نمیده آنلاینی؟ نه همکارم گفت متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 نمیدونم🤷🏻♀️ اگر پروک.سی رو قطع کنم چی؟ بازم آنلاین نشون میده؟ متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
دکترتون82 عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 93 احتمالا با کسایی تو گروه مشترکی هستی و وقتی تو گروه چت بکنی برای اون انلاینیتو میزنه
bitsy000 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1350 همکارم بهم گفت برو همون قسمت احتمالا یسری مخاطب هست اونارو پاک کن درست میشه فکر کنم نوشته استثنا 🌈𝟏𝟕:𝟓𝟖❄️
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 احتمالا با کسایی تو گروه مشترکی هستی و وقتی تو گروه چت بکنی برای اون انلاینیتو میزنه خب همون دیگه با کسی که چت میکنم نمیخوام بدونه من کی آنلاینم کی نیستم متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 برو همون قسمت احتمالا یسری مخاطب هست اونارو پاک کن درست میشه فکر کنم نوشته استثنا باشه ممنون متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
_ماهور_ عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 681 اگر پروک.سی رو قطع کنم چی؟ بازم آنلاین نشون میده؟ فکر کنم تا چند ثانیه بعدش آره دقیقا نمیدونم
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 فکر کنم تا چند ثانیه بعدش آره دقیقا نمیدونم باشه ممنون متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه