آزمایش غربالگری دوم ریسک سندروم درون رو زده تو رو خدا دعا کنید بچهم سالم باشه یکسال و نیم دارو مصرف کردم تا خدا بهم بچه داد😭😭😭😘
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
نگران نباش عزیزم، این دخمل خوشگل و سالم، به دنیا میاد و عروسش میکنی، فقط یادت باشه ...
هنوز به دنیا نیومده دو تا خواستگار ترک داره😍😍😍😍
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
ببین همونطور که در مورد بچه دار شدنت گفتم دلم روشنه، الانم میگم، آزمایشهای لازم رو انجام بده، اممما دلم روشنه، نگران نباش عزیزم، دختر گلت سالم، خوشگل و باهوشه، دل نگروون نباش❤❤❤😊😘
ببین همونطور که در مورد بچه دار شدنت گفتم دلم روشنه، الانم میگم، آزمایشهای لازم رو انجام بده، ...
انشاالله به امید خدا🤲😍ممنون از دلگرمیت🙏
اولین خواستگارشو که یادت نرفته، نگو که فراموش کردی😊😊🤩😍❤
نگو که خودش هستی؟😲