2777
2789
عنوان

بچه‌م😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 185 پست
من به دعا اعتقادی ندارم. مطمئن باش همه ی اونایی که بچه هاشون مشکل داره هم تو دوران بارداری دعا کردن ...

حتما پیگیر میشم. امروز جوابو بهم دادن😭

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم خدا بهترین هارو نصیبت بکنه😭دارم دق میکنم

غصه نخور،برات خوب نیس

افسرده میشی به نینیت منتقل میکنی

مثبت فک کن

نذر کن براش سالم باشه روز عاشورا واسه بچه ها شیر پخش کنی هر چند تا در توانته

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
سلفری گرونتره و ازمایش خون و خطرش کمتره 

تو هفته ۱۵هم میشه سلفی انجام داد؟

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
غصه نخور،برات خوب نیس افسرده میشی به نینیت منتقل میکنی مثبت فک کن نذر کن براش سالم باشه روز عاشور ...

نذر هم کردم خدا نذرمو قبول کنه و بچه‌م سالم باشه😭

۱۵ هفته برای غربالگری دوم زود نیس؟من ۱۸ هفته دکترم گفته باید انجام بدم

نه عزیزم ۱۸هفته آنومالی نوشته برام

سل فری فقط خون هست امنیوسنتز از شکمت کمی با سرنگ بزرگ آب میکشن  دردش در حد آمپول زدنه ولی ...

میشه هردوشو انجام داد تا بیشتر مطمئن بشم؟

نذر هم کردم خدا نذرمو قبول کنه و بچه‌م سالم باشه😭

انشالله توکلت به خدا باشه

ااااااا گریه نکن

واسه نینی خوب نیس

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
نه ازمایش خونش تو هفته پونزده و شونزده ،سونوگرافیش هفته هجده به بعد ،این برعکس ان تی

برای من چون غربالگری اولم خوب بود ازمایش خون و ننوشت فقط سونو رو نوشت استرس گرفتم چرا ننوشته؟

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
سل فری فقط خون هست امنیوسنتز از شکمت کمی با سرنگ بزرگ آب میکشن  دردش در حد آمپول زدنه ولی ...

وای چ ترسناکه ترسیدم یعان

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂