2777
2789
عنوان

کلومفین اقدام

194 بازدید | 26 پست

س ماه بود اقدام بودم با دارو ک باردار نشدم برای ماه چهارم ک از دی هست دکتر کلومفین و دوفاستون نوشته دوماه کلومفین سری اول روزی یدونه نوشته اگ باردار نشدم ماه دوم روری دوتا تا پنج روز .

بعد میخام از همون سری اول دوتا بخورم ب نظرتون اشکالی نداره؟

خیلی دوستداشتم لترزول بخورم احساس میکتم اون بهتره اونجوری ک تو نی نی سایت خوندم نظرای بقیرو ب دکتر هم گفتم گف ن کلومفین بهترع .بعد دوسدارم پسر باشه شنیدم کلومفین دختر میکنه

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا انقد عجله داری بدن خودت و عوارض کلومیفن برات مهم نیست فقط بچه مهمه ی چیزای رو در نظر بگیر ...

☹️☹️☹️چیکار کنم یعنی 

کمکم کنید ب نظرتون برم لترزول بخرم یا همینو بخورم؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
☹️☹️☹️چیکار کنم یعنی  کمکم کنید ب نظرتون برم لترزول بخرم یا همینو بخورم؟

جفتشون محرکه فقط سایز فولیکولا بزرگ میکنه باید کیفیت فولیکولات هم زیادباشه برابارداری 

من همانم که توغمگین بشوی میمیرد💌همسرعزیزترازجانم خوشحالم که دارمت
پلی کیستیک کیست نیست که عزیزم فولی ریزه که داخل تخمدان جمع میشه 

باورت میشع نمیدونم هنوزم بلد نبستم ابنچیزارو تاره ی ماه عضو شدم تو نی نی سایت دارم متوجه میشم ک فولیکول اینا چیه 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
☹️☹️☹️چیکار کنم یعنی  کمکم کنید ب نظرتون برم لترزول بخرم یا همینو بخورم؟

طبق دستور بخور ولی خب هی سایز فولیکول هاتو چک بعد اگه دیدی تغییری نکرده ماه بعد یا دوز دارو رو بیشتر کن یا تغییرش بده ولی اینو هم بدون تا یک سال طبیعیه 

جفتشون محرکه فقط سایز فولیکولا بزرگ میکنه باید کیفیت فولیکولات هم زیادباشه برابارداری 

اصلا نمیدونم فولیکولام چجوریه دوماهه اول ک اقدام بودم با دارو اصلا سونو نفرساد ک ببینم فولبکول خوب دارم یا ن این ماهو هم چون دیر رفتم دکتر واسه دارو خوردن دیر شده بود موند ماه بعد

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
طبق دستور بخور ولی خب هی سایز فولیکول هاتو چک بعد اگه دیدی تغییری نکرده ماه بعد یا دوز دارو رو بیشتر ...

ینی هی برم سونو اخ ۱۸۰ تومنه ینی هرماه برم ؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
طبق دستور بخور ولی خب هی سایز فولیکول هاتو چک بعد اگه دیدی تغییری نکرده ماه بعد یا دوز دارو رو بیشتر ...

من یک سالو خورده ای بدون دارو جلوگیری نکردم اصلا همش گفتم میشه میشه ولی اصلنم‌پریود نمیشدما دکتر هم میرفتم واشه پریودی دارو نمیخوردم ک از تیر ماه رفتم دکتر ک گف دوماهه اول پریودتو منظم کنیم بعد اقدام

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿