2777
2789
عنوان

مامانا کمک

110 بازدید | 19 پست

سلام مامانا.من پسرم ۲ سالشه با کوچکترین چیزی که میخوره سردیش میکنه و زود به زود جیش میکنه به خودش.هر چقدرم گرمیجات مثل خرما و آبجوش نبات و...بهش میدم اصلا تاثیری نداره.شما راه حلی دارید؟آزمایش هم داده خداروشکر عفونت نداشت

هوا سرده زیاد سردی نده بعش پهلوهاشو از زیر همش بپیچ با یه چیز بلند نبات هم بهش بده 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار نسکافه بده بهش یه خورده ببین تاثیر داره  رو چند نفر جواب داده

امتحان میکنم.ولی خب با هر چیز کوچیکی سردیش میکنه.نمیتونم ک هیچی بهش ندم.بعدم هنوز از شیر نگرفتمش شیر خودمو میخوره

کمر پهلوش سرد شده خوب لباس بپوشونه بایه پارچه نازک دور کمرشون ببند  یه حوله رو گرم کن رو کمر ش ...

اینجوری خوب میشه یا بازم با هر بار سردی خوردن برمیگرده ب روز اول؟

غذاهاشو از گوشت گرم مثل گوسفند درست کن،گاو اصلا استفاده نکن  فقط نبات کافی نیست کلا غذاشو بیشتر ...

طفلی انقد گرمیجات بهش دادم این چن وقته.یگم خوب میشه دباره یه وعده ک سردی میخوره تا چن روز گرفتارش میشه

اینجوری خوب میشه یا بازم با هر بار سردی خوردن برمیگرده ب روز اول؟

اره خوب میشه حواست باید باشه دیگه کمر بچه ضعیفه با یه باد سردبه پهلو سرما میخوره من الان بچم دوتا شلوار دوبلور پوشیده همش میگه گرمه ولی میترسم لباسشو کم کنم.

اره خوب میشه حواست باید باشه دیگه کمر بچه ضعیفه با یه باد سردبه پهلو سرما میخوره من الان بچم دوتا شل ...

من لباس کم پوشیدم براش چونکه خودم گرمایی ام.ولی الان زیاد میپوشم ولی بازم خوب نشد.چون شیر خودمو میخوره من هیچی نمی‌خورم ک سردیش نکنه کلی هم خرما میخورم بعد غذاهای.ولی بازم نیم ساعتی یبار جیش میکنه ب خودش.خسته شدم دیگه

اگه خونتون سرامیکه موکت کن از پا سرما تا استخوان میره

اره سرامیکه یه مقداریش.مستاجرم موقعیت موکت کردن رو ندارم.دمپایی هم که تو خونه نمیپوشه.جورابم لیز میخوره زمین