2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو بدنسازی

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

رژیم بهاره غفاریو بگیر.عالیه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

به جز غذا خوردن چه کاری میتونی انجام بدی خب باید بخوری تا چاق شی . یا دستشویی کمتر برو 😂. کمتر تحرک داشته باش . فست فود زیاد بخور پنیر پیزا و گودا و اینجور چیزا بخور چاق میشی .... والا ما میخوایم لاغر شیم میگن اینکارا رو نکن پس حتما برعکسش چاق میشی دیگه 

انقد بدم میاد میگن غذا بخور چاق میشی

ماهم تپلیم هرکی میبینه میگه کمتر بخور

همینطور که شما اگه بخوری چاق نمیشی

ماهم خدایی نخوریم باز لاغر نمیشیم

این چیزا همش ژن داخل بدنه و ربطی نداره

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
نگو نا امیدم میکنی🥺🤣

ناامیدی نداره که خودتو دوست داشته باش

بعدش چیزی که ماها اگه نخوریم وزنمون بهتر میشه کربوهیدراته

شاید شما کربوهیدرات بخورید وزن بگیرید

ولی خب پروسه زمانبره

همینطور که کاهش وزن خیلی طول میکشه خودشو نشون بده باید ادامه بدی و صبور باشی

الان برای کاهش وزن هم پرسیدم گفته بودن از ۳ ماه نشون میده

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
از کجا بیارم

تو نت سرج کن غفاری دایت میاره،ببین بخوای چاق بشی فقط باید بخوری منتها اصولی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘