2777
2789
عنوان

حس منفی داشتن

285 بازدید | 36 پست

بچه ها تا حالا شده همش حس منفی داشته باشین جایی میرین پشیمون باشین حرفی بزنین بعد خودخوری کنین از خودتون بدتون بیاد الان در این موقعیتم حالم بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی چی چیکار باید بکنم

ببین عزیزم دیدی وقتی دیتاهای گوشیت پر میشه هنگ می‌کنه گوشیت باید اونارو پاک کنی تا درست بشه؟؟

اینم همونه انرژی های منفی یا همون دیتاهای منفی باعث میشن ذهن شما پر بشه باید پاک بشن حالا این پاک شدن روشی داره که اگه شما بدونی مکتب پاکسازی رو متوجه میشی میتونی توی گوگل سرچ کنی هواپونوپونو اگه خواستی راهنماییت کنم چجوری انجام بدی🥰

من یه ادم فوق العاده مثبت و پر انرژی و شادم 

چن مدته ناخواسته باردار شدم اصلا نمیدونم چم شده 

انگار تمااااام حسای منفی دنیا هجوم اوردن بهم

هرکار میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه...

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

منم نمیدونم چی باعث میشه اینجوری باشم خوشکلم ولی فکر کنم چون بیشتر اطرافیانمون از ما وضع مالی بهتری دارن این حسا رو دارم و ناراضی از خودم و اعتماد به نفس ندارم فکر کنم وقتی کسی از چیزی ناراضی باشه این حسا بهش هجوم میارن کاش آدم به هرچی داشت راضی بود و شاکر

ممنون میشم راهنماییم کنی چه جوری انجام بدم

باشه عزیزم ولی حتما خودتونم برید توی گوگل سرچ کنید 

مثلا حمام کردن با آب و نمک رو ممکنه شنیده باشید چون نمک انرژی منفی رو پاک می‌کنه

یه بطری آبی رنگ رو آب کنید بزارید زیر نور خورشید و درب بطری رو با پلاستیک ببندید بزارید یخچال ازون آب بخورید اینا بخاطر انرژیه مثبته اثرش

و هرروز به خودتون و کائنات و هرچیزی که اطرافتون توی ذهنتون بگید (دوستت دارم) بعد مدتی عشقی که جهان اطراف میدید بهتون برمیگرده و اون انرژی های منفی پاک میشن از ضمیر ناخودآگاه فقط بدون دلیل این کلمه رو بگید هرکسی که اینکارارو کردع خودش با معجزه پاکسازی آشنا شده انشالله خداوند براتون بهترینارو رقم بزنه❤️🌸

دلم میخاس خیلی اعتماد به نفس داشته باشم و جذاب باشم ولی همش نگرانم ک کدوم کارم اشتباه بوده و کارای ا ...

خب اینم یه راه روانشناسی داره شاید بتونم کمک کنم

فقط توی جمع اینطوری میشید؟؟

چوت با بچه مشکل دارید حس بد دارید 😬

کلا هممون بچه دوس داریم 

خدا خودش میدونه من ناشکر نیستم 

ولی خیلی از برنامه هام بهم ریخت یا کنسل شد 

به دخترم نمیتونم برسم همش مریضم

این یکی هم احتمال زیاد دختره و از طرف اطرافیانم خیلی تو فشارم چون پسر دوس دارن 

همش حرف میشنوم 

منی رو که هیچی ناراحتم نمیکرد الان همش بغض دارم 

کلی حسای بد دیگه

دلم براش میسوزه 

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...