2777
2789
عنوان

شما هم.....

57 بازدید | 4 پست

از ادمایی که تو مجازی از هرررر چیزشون عکس میزارن خوشت میادیا بدتون؟ 

ایتستا قطعشد تو روبیکا یا وات  چرا؟ 

یکی گفت مگه بده با خوشی مردم خوشحال باش با غمشون ناراحت 

بحث اینا نیست بحث اینه من احساس میکنم یه نفر جدی برا اینکه هر چی داره تو تخم چشم ما کنه اینکار میکنه 

خوشحالی اینه که یه عکس از خودتو خانوادت بزاری با همون لیاسای همیشگی و تبریکو لبخند 

یه دوستم استوربشو باز میکنی یا کنار سفره چند رنگ، کیک چند طبقه، کادوی گوشی، طلا، ابشار، در حال بغل کردن  

شاید بگید من افسردم یا بدذات ولی بخدا نیستم فقط بدددم میاد از اینهمه وارد کردن زندگی تو گوشی 

هر کی مثل منه بگه چکار کنم برام مهم نباشع 

اگرم نیست خیلی عالی و قابل ستایشه و احترامه برام نظرش 

من نگاه میکنم و اصلا برام مهم نیست

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

مثلا فیلم رقص دو نفره با شوهرت تو روز عروسی  اخرشم بوسیدن هم به نطرتون واقعا جاش تو صفحه مجازیه که هنه میبینن 

من چند بار اومدم مثل اونا باشم گذاشتم سریع برداشتم   خجالت کشیدم نتونستم نگه دارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.