2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی درد داره  بستگی داره بعضی ها جاها پوستشون نازک تره دردش بیشتر دو تا زدم پروانه رو شونه ها و رو مچ دستم یک ضرب و المثل فرانسوی

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم 

من ندارم ولی دوستم پایین گردنش بالای سینش قسمت استخوانی به انگلیسی طحریری نوشته بود ی چیزی خوشگل بود 

یا کنار ساق پات بالای قوزک پا میتونی ی چیزی بکشی که شلوار کوتاه می‌پوشی مچ پات معلومه تتو ت هم معلومه 

خیلی درد داره  بستگی داره بعضی ها جاها پوستشون نازک تره دردش بیشتر دو تا زدم پروانه رو شونه ها ...

رو مچ دست میخوام بزنم... ببین من درحدی تحملم کمه که صورتمو اصلاح نمیکنم فقط وکس میکنم بخاطر دردش... بنظرت میتونم؟ نصفه کاره ولش نکنم😁

رو مچ دست میخوام بزنم... ببین من درحدی تحملم کمه که صورتمو اصلاح نمیکنم فقط وکس میکنم بخاطر دردش... ...

بنظرم نمیتونی چون دردش  خیلی زیاده نرو مچ دستتم خراب نکن حداقل طرح یا نوشته ریزی بزن که کار زیاد نداشته باشه و کمتر درد بکشی

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم 

در ضمن من شنیدم دردش از لیزر کمتره لیزر زیاد درد ندارع خدایی 

میشه گفت تقریبا یکیه ولی خب لیزر ی دیقه میزنه میره تاتو بستگی به طرحش سه ساعت سوزن فرو میکنه

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨