2777
2789
عنوان

عجیب دلم میخادش

237 بازدید | 14 پست

فک‌کنم عاشق شدم بدم شدم رو خودم نمیارما ولی دلم تنگه تنگه 

پسر همسایمون فقط اولش میگفتم خیلی پسر خوبیه چن بار گفتم حس ششمی بیاد یکی گفت میشه یکی گفت نمیشه مانع بینتون هست به هر حال ولی من عجیب دلم میخادش 

امشب شب یلدا هست اومدم خونه بابابزرگم از اون دورم ولی تو هر لحظه همش اونو کنارم تصورم میکردم همچین دلم برش میلرزید‌برام عجیب بود......

هعی امان از این دل  

ای خدا ی نفر  منو همینجور عجیب بخواد😢😂

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثه من ذهن خودتو درگیر نکن عزیزم میدونم سخته ولی سرتو گرم کن که کم کم فراموشش کنی من تجربه داشتم رنجشو کشیدم میدونم چه قدر سخته و همش تقصیر خود آدمه نه کس دیگه ای 

پس جلو ذهن خودتو بگیر 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
هعی کاش من که اونجوری میخوام اونم منو بخواد...

کاش😢💕

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
اونم نشون داده که بهتون علاقه داره؟

ببین ن من دختری ام ک بخوام نشون بدم ن ب نظرم اون اینطوری باشه فقط میخام ش همین گاهی اوقات که میبینمش طوری رفتار میکنم که تنفر دارم ازش

ببین ن من دختری ام ک بخوام نشون بدم ن ب نظرم اون اینطوری باشه فقط میخام ش همین گاهی اوقات که میبینمش ...

خوب طرز نگاهت رو عوض کن شاید اونم بهت علاقه داره اما چون طرز نگاهت رو میبینه نا امید میشه بیاد بهت بگه