2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندماهته ؟ 

اگه مشکل داشته باشی که خود دکتر شیاف سقط بهت میده 

و اگه خودت میخای سقط کنی اگه تازه متوجه شدی حامله ایی که با داروهای خانگی مثل زعفرون غلیظ و دواهایی گرم خونگی و غیره راحت سقط میشه 

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
من تازه فهمیدم یک ماهه دارو خوردم زعفرون عروسک پشت پرده استفاده کردم نشد

زعفرون باید هر روز غلیظ دم کنی بخوری عزیزم تا جواب بگیری 

اگه گیرت میاد اویشن و بابونه و سیاه دونه و زیره و چوب دارچین و زنجبیل وگل سرخ همه اینارو بریز داخل قوری و آب داغ بریز روش و بذار روی اوجاق زیرش کم کن دم بکشه بعد روزی دوتا لیوان بخور  

زعفرون باید هر روز غلیظ دم کنی بخوری عزیزم تا جواب بگیری  اگه گیرت میاد اویشن و بابونه و سیاه ...

ای خواهر بااین چیزا نمیشه الان یه هفته هست دارم زعفرون میخرم میخورم رازیانه میخورم عروسک پشت پرده میخورم اصلا تاثیر نداره 

ای خواهر بااین چیزا نمیشه الان یه هفته هست دارم زعفرون میخرم میخورم رازیانه میخورم عروسک پشت پرده می ...

تاثیر داره  دیدم که میگم 

دوست من دوهفته روزی دوتا لیوان از این دمنوشها و یه استکان زعفرون غلیظ شده میخورد بعد دوهفته خون ریزی پیدا کرد بعد همش پیاده روی دوش ابگرم میگرفت و بپر بپر داشت تا بچه اش سقط شد 

تاثیر داره  دیدم که میگم  دوست من دوهفته روزی دوتا لیوان از این دمنوشها و یه استکان زعفرو ...

پدرم دراومد تاالان فقط ۳۰۰تومن تنهازعفرون گرفتم بخدا میشد قرص بخرم بااین پول ههههه.....

حالاهم دارم مصرف میکنم ولی اگه شما مشهدین میدونین مامایی کسی سقط میکنه راهنمایی کنین