2821
2789
عنوان

بی بی چک

661 بازدید | 44 پست
سلام خوش اومدین .... امروز روز 31 پری مه بی بی چک گذاشتم همون لحظه یه خط بود بعد ده دقه رفتم دیدم یه خط کمرنگ افتاده به نظرتون مثبته یا منفی ؟
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خیلی منتظر این لحضه بودم اما الان نمیدونم خوشحال باشم یانه ....
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوتا بی بی چک به فاصله یه ربع استفاده کردم شما هم اگه میتونی دوباره بذار ایشالا مثبته و عیدی از اقامون امیرالمومنین میگیری
خدایا هزاران هزار بار شکرت خدایا کنجد من و همه نی نی ها رو حفظ کن
تا الان هیچ وقت اینطوری نشده بود ...همیشه یه خط پرنگ ومنفی ... اما الان یه خط کمرنگ افتاده ....الان برم بگیرم بزارم میشه به جوابش اطمینان داشت؟
دوره هام منظم نیست ماه پیش 34 روز بود اما ماه های قبلش همیشه زیر سی روز بودم
خیلی استرس دارم دعا کنید باشه تا شوهر منم امسال بابا باشه
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز