2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 44 پست
ممنون عزیزم خوب کردی گفتی .... امروز31 پریم پریام نا منظمن ماه پیش34 روزه بود اما ماهها قبل همیشه زیر سی روز بود ...فکنم همچنان باید منتظر باشم ....
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردم به همسایمون نشون دادم...گفتم شاید من توهم زدم ولی اونم دید....امروز صبح هم گذاشتم بازم مثبت شد....رفتم آز دادم....دعا کن مثبت باشه
حمید همسر مهربونم...زهرا دختر نازنینم...دوستتون دارم.....تمام دنیا یه طرف شما دو تا یه طرف...زنده باشید ان شالله
ایشالاکه مثبت عزیزم دوبار مثبت بوده مطمئن باش آزم مثبت میشه
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام کسی هست
گر نگهدارنده ی من آن است که من می دانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... خداجونم شکرت که باردارشدم و رحمتت رو شامل حالم کردی فرزندی سالم وصالحی بهم عطا کن ... دامن همه ی منتظر هارو هم سبز کن ان شا الله...
مامان زهرا کوچولو مبارکه چند وقت تو اقدام بودی ؟
گر نگهدارنده ی من آن است که من می دانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... خداجونم شکرت که باردارشدم و رحمتت رو شامل حالم کردی فرزندی سالم وصالحی بهم عطا کن ... دامن همه ی منتظر هارو هم سبز کن ان شا الله...