گرچه در غم انگیز ترین یلدای روزگاریم اما فراموش نکنیم که در روزهای حمله اعراب،در سال های خونین مغول،در قحطی جنگ جهانی و زیر موشک باران دهه شصت «یلدا» و«نوروز»ما را از بزنگاه های تاریخی مان عبور دادند و ماندند و ماندیم....پس در این زخمازخم روزگار یلدا را فراموش نمی کنیم.گرچه بهانه ای برای شادباش نیست اما نگذاریم دلشوره ها و دلمردگی ها و دلنگرانی ها یلدا را از یادمان ببرد.شاید رخت های سیاه و سفره های خالی نسبتی با سرخی انار و هندوانه نداشته باشند اما یک چای قند پهلو و چند بیتی حافظ و یاد آنهایی که کنارمان نیستند یلدا را در این تلخی تاریخ همچنان زنده نگه می دارد که «ایران»زنده بماند و می ماند.
«منصور ضابطیان»
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ناراحتی از ایران برو😂 چراااا واقعاااا چرا از همه چیزو و همه کس باید ایراد بگیرین
چه وضعیتی رو گفتن؟
امشب شهادت چیزی بودع؟
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚