2789
عنوان

چادریا بیایین

221 بازدید | 19 پست

لاغر نیستم یه ذره توپر و قد کوتاه، برا من چه مدل چادر پیشنهاد می کنین؟؟؟ صدفی استین دار دارم اصن خوب نیست مث اینکه گونی تنم کردم😐 خیلیم بزرگ و چاق تر نشونم میدع... چادر شما چیه؟؟ راضی هستین از مدلش؟؟

ندارم اصلا 

ولی توی نت میتونی مدلاشو ببینی 

جنس کرپ زیبا نیست؟

عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مدل جده ای میزنم خیلی خوبه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ارع مال منم کریپ هس خوبه ولی نمیدونم چه مدلیشو بخرم

تو نت عکسی ببینی بهتر میتونی تصمیم بگیری 

عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟
تو نت عکسی ببینی بهتر میتونی تصمیم بگیری 

اها، وقتیم میزنم صدفی بدون استین جلو بازشو دوس دارم یعنی خوب دیده میشه ولی میترسم وقتی بخرم وی‌اس واقعیت باشه😐

من چادر عبایی و حسنی سرم میکنم بنظر خودم حسنی که شبیه چادر ساده هست لاغر تر نشون میده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
صدفی ها چطورن؟؟

چادری که زیر بغلش مثل کیمونو باشه آدم رو تپلی تر میکنه. مثل عربی اصیل ولی مدلی که پارچه کم برده بگیر یا مدل بی آستین. اگه آستین جدا بگیری تپل  میشی. فقط برا لاغر قد بلندا خوبه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
رفتم دیدم اینکه انگاریه خانم خیلی چاق این چادرروسرش کرده مدل دانشجویی روبروامتحان کن عزیزم ببین چطور ...

عه اره دقیقاً نظر منم همینه

راستش دانشجویی دارم ولی... اون مدل صدفی که پارچش گشاده یه مدل صدف خاصی داره دانشجویی اونو نداره