2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم به چی علاقه دارم

390 بازدید | 9 پست

بچه ها من رشتم طراحی لباسه 

ویدیو های پیدا کردن هدف و توسعه فردی رو میبینم حس میکنم به رشته ام علاقه ندارم چون میگن مثلا ب چیزی ک علاقه داشته باشید بخاطرش همه کار میکنید و فکرتون میشه رسیدن ب هدف من به این شدت اشتیاق ندارم ...بنظرتون چطوری می تونم علاقه ی اصلیمو پیدا کنم؟

من مدت ها دنبالش گشتم علاقه چیزیه که هیچ کس نمیتونه دلت بزنه چه برسه به خودت

🥺🥺🥺نس می کنم ممکنه به هیچی علاقه نداشته باشم حتی فکر کردن به ی سری هنر ها باعث میشه بعد از یه مدت دلمو بزنه چ برسه بخوام وارد عمل بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو توی این پیجه. از اولین هایلاتش شروع کن، قدم به قدم بر اساس حدود ده تا کتاب روانشناسی توضیح داده که چطور میتونی علاقه و هدفت و کاری که برات مناسبه رو پیدا کنی. من خودم از اینجا فهمیدم راهو کلا اشتباه رفتم و دیدم درست میگه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خیلی کار سختیه به نظرم خیلی ها که میگن به چیزی علاقه دارند ولی در واقع ندارند من این راه رفتم باید ب ...

امیدوارم بتونم تشخیص بدم از رو جوگیری نباشه چون واقعا ی طورایی یه مدت فوران می کنه بعد اتیشش خاموش می شه

وای وای مرسیییییییییی

خواهش میکنم. اولین منظورم اولین هایلایت از سمت راست هست که زده: علاقت رو پیدا کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»