2777
2789

من هنرستان خوندم و گرنه کمکت میکردم چون همشو حفظم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هنرستان خوندم و گرنه کمکت میکردم چون همشو حفظم 

دارم میمیرم از استرس و سردرگمی معلم زیاضیمون اصلا خوب نیست همه رفتن این هفته کلای ریاضی گرفتن بیرون من ی شرایطی برام پیش اومد نتونستم الان من موندم و بدبختی امتحان قبلیم سفید دادم😔💔

فیلم تدریس نگاه کن بخون تا جایی که میتونی

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
به جای اینکه گوشی بگیری دستت بشین تمرین کن سوالات کتابو رو تو یه دفتر بنویس و حل کن تا فول بشی راحت ...

ریاضی حفظ کردنی نیست ک کتاب بگیری بخونی ترجیحا اگهکمکی نداری تیکه نیا 

دارم میمیرم از استرس و سردرگمی معلم زیاضیمون اصلا خوب نیست همه رفتن این هفته کلای ریاضی گرفتن بیرون ...

سر فصلاتو بگو چون میدونم چه حسیه هر کاری از دستم برمیاد میکنم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
الگوهای خطی و غیر خطی و دنباله هابا اثبات

اول فیلم ببین 

بعد تمرین های کتاب را حل کن 

بعد برو سراغ فعالیت های کتاب سوالای کتاب را کامل بخون.

بعد از اونم برو سراغ سوال اضافه 

بعدش یه خلاصه برای خودت بنویس 

دارم میمیرم از استرس و سردرگمی معلم زیاضیمون اصلا خوب نیست همه رفتن این هفته کلای ریاضی گرفتن بیرون ...

عزیزدلم استرس نداشته باش

برو چند تا پی دی اف امتحانی ترم یک دهم تجربی رو دانلود کن با تیپ سوالا اشنا بشی

بعد برو فرمولشون رو پیدا کن(سوالاشو تو کتابت پیدا کن، جوابشونم اگه داری که هیچ اگه نداری از پادرس ببین) 

بشین تمرین کن راحت نمره خوبه رو بگیر

عزیزدلم استرس نداشته باش برو چند تا پی دی اف امتحانی ترم یک دهم تجربی رو دانلود کن با تیپ سوالا اشن ...

وقت ندازم کلا دوروز برای 3 فصل 🙂💔

منابع خوبی هم پیدانکردم همش تیکه تیکه و نصفه بد تدریسی مختلف گنگ شدم و خسته اما اگه اینم سفید بدم دیگه واقعا .. 

مرسی ازت واقعا 🥲 میشه اگه روبیکا یا ایتا داری ایدیت و بدی برات عکس بفرستم؟

ندارم هیچکدومو 🥲

2790
2778
2791
2779
2792