2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم فداتشم از خدا میخام زودی دامنت سبز بشه😍عزیزم من دوتا سقط داشتم تا الان برام دعا کن ب خیر بگذره ...

برات حمد و صلوات خوندم انشاءالله سلامت بغل بگیریش🌺🌺🌺

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
انشاالله من براتون آیه الکرسی میخونم و صلوات میفرستم انشاالله به حق جدم یه بارداری موفق پیش رو داش ...

میشه به حق همون جدتون  برای منم دعا کنین منم زود مامان بشم؟منم دوتا سقط داشتم الآنم خیلی وقته اقدامم حامله نمیشم میشه خانم زهراص رابه شش ماهه سقط شدش قسم بدین؟اینکه جای امیرعباسمو برام پر کنه؟

میشه به حق همون جدتون  برای منم دعا کنین منم زود مامان بشم؟منم دوتا سقط داشتم الآنم خیلی وقته ا ...

عزیزدلم حتما برات دعا میکنم

انشاالله به زودی زودی دلتون شاد بشه

دلم براتون خیلی روشنِ

به نیت شماهم قرآن میخونم حتما 

انشاالله حاجت روا بشید

عزیزدلم حتما برات دعا میکنم انشاالله به زودی زودی دلتون شاد بشه دلم براتون خیلی روشنِ به نیت شماه ...

قربون دلت و جدت برم خیلی محتاج به دعام شبا بابغض می‌خوابم صبح ها با گریه بیدار میشم اسمم سمانه ست ممنونم گلم اجرت با خدا

من امروز بی بی چکم کمرنگ تر از دیروز شد 😔😔😔

عزیزم امیدت به خدا باشه اولا که الهی مثبته دوما این ماه نشد ماه بعد خودم می‌دونم چه دردیه این چشم انتظاری هربار بی بی چک زدنی دستام از استرس میلرزه.ولی فقط یه خط میاد دفعه قبل از عصبانیت بی بی چکو. شکستم دیگه ببین اوضام چقدر داغونه

زیر یک دقیقه هاله انداخت اما دیروز زودتر از امروز و پررنگ‌تر بود

بودن کسایی که بعد دو ساعت رفتن اومدن دیدن هاله داره مثبت بوده یک دقیقه که حتما مثبته چون زیاد خشک نشده بنظرت کم رنگ میاد شاید