zibaa321 مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 192 عنوان بی بی چک کمرنگ😶 | مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 66 پست سلام بچها بی بی امروز و دیروز گذاشتم هاله انداخت بنظرتون خیلی کمرنگ نیست؟؟دیروز روز اول موعد پریودیم بود 1401/09/30 | 18:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 عکس بی بی چک هم پاک میکنید 🙄 من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35183 یک روز تاخیر یه مارک دیگه هم بزن عزیزماگه اونم هاله داشت احتمال مثبت بودنش بیشترِ
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 بفرست ببینم من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6107 مبارکه عزیزم مثبته😍😍😍😍 سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 مثبته مبارکه من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
zibaa321 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 192 مبارکه عزیزم مثبته😍😍😍😍 مرسی ایشاله ک مثبت عاقبت بخیری باشه😍☺️
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 🤣🤣🤣 اسی صبح زدی؟ من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
hadis_rezaei عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 692 🤣🤣🤣 دخترررر من تاپیکاتو خوندنبلاخرهههه شد😁😍😍😍😍اقااا مبارکااا باشه
zibaa321 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 192 یه مارک دیگه هم بزن عزیزم اگه اونم هاله داشت احتمال مثبت بودنش بیشترِ عزیزم دوتا مارک گرفتم زدم دوتاش هاله انداختبنظرتون برا روز اول و دوم خیلی کمرنگ نیست؟
zibaa321 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 192 دخترررر من تاپیکاتو خوندن بلاخرهههه شد😁😍😍😍😍 اقااا مبارکااا باشه مرسی قربونت برم برام دعا کن مثه اون دو سری سالم بیاد بغلم سقط مشه باز🥲
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35183 عزیزم دوتا مارک گرفتم زدم دوتاش هاله انداخت بنظرتون برا روز اول و دوم خیلی کمرنگ نیست؟ خب بستگی به به روز تخمک گذاری هم داره میری آزمایش یا صبر میکنی؟
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 عزیزم دوتا مارک گرفتم زدم دوتاش هاله انداخت بنظرتون برا روز اول و دوم خیلی کمرنگ نیست؟ اسی این بی بی من روز ۲۸ سیکلمه هاله انداخت ولی بعد با مارکای دیگه شب و ظهر زدم منفی بود من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
zibaa321 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 192 خب بستگی به به روز تخمک گذاری هم داره میری آزمایش یا صبر میکنی؟ بنظرم دیگه شنبه برم ازمایش بدم
hadis_rezaei عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 692 مرسی قربونت برم برام دعا کن مثه اون دو سری سالم بیاد بغلم سقط مشه باز🥲 عزیز ابجی من سر اولین بچش مشکلی نداشت براحتی باردار شدولی دوبار تا الان سقط داشته زیر نظر دکترم هستاستراحت مظلق باش