من واقعا خسته شدم از مشکلاتی که بدنم داره
تمام بدنم پر از موهای ضخیمه حتی گردنم
با هر روشی هم که اصلاحشون میکنم به خصوص گردنم باز لک میشه..چه وکس چه شیو
جاهای حساس بدنم به شدت تیرس در حدی که انگار اون قسمت از بدنم مال یه ادم سیاهپوسته بدون اغراق میگم
تمام بدنم لکای خیلییی تیره و تیرگی داره حتی جاهایی که شیو نمیکنم یا در معرض اصطکاک نیست
اضافه وزن دارم که خیلیییی دیر کم میشه...هم ورزش میکنم هم رژیم دارم اما چند گرم چند گرم همش کم میکنم
چند ساله استخر نرفتم با اینکه عاشق شنام فقط به خاطر این مسائل..یا باشگاه که میرم همش لباسای پوشیده میپوشم چون میبینم بدن یه خانم ۵۰ ساله تو باشگاهمون از بدن من ۲۱ ساله ترگل ورگل تره و واقعا خجالت میکشم بخوام لباسای باز بپوشم
تمام بدنم پر از ترک پوستیه..درسته این طبیعیه ولی تا یه حدی...من اونقدر ترکای زیاد و عمیق دارم انگار ۵ بار باردار شدم😐
حتی دلم نمیخواد ازدواج کنم
نگید حالا مگه مردا خودشون چی هستن...به خاطر اون نمیگم..کلا خودم احساس خوبی ندارم
شاید یکی از مشکلاتم فقط با لیزر حل بشه اونم موهای بدنمه که اونم فعلا نمیتونم برم شاید دو ماه دیگه تازه بتونم برم
بقیه مشکلاتم واقعا احساس میکنم راهی براشون نیست
از لحاظ چهره هم همه بهم میگن قشنگی ولی گاهی حس میکنم خیلی بیشتر از سنم نشون میده چهرم و اگه از پسری خوشم بیاد خجالت میکشم بروز بدم وقتی مبینم اینهمه دختر ترگل ورگل و بِیبی فیس هستن
اینم بگم پوستم سبزس..خودم خیلی این رگ پوستو دوست دارم ولی وقتی دخترای سفید میبینم ناخوادگاه دستمو میارم بالا رنگ پوستمو با رنگ پوست اون مقایسه میکنم و غصه میخورم از بس از بچگی مسخرم کردن
واسه همین بیشتر وقنا به دستام کرم سفید کننده موقتی میزنم..هر چند سفییید نمیکنه ولی تا حدی بهتر میشه
کلا همش دارم ظاهر خودمو سانسور میکنم
همش فکر میکنم اگه پوستم سفید بود دیگه خیلی وقتا ارایش نمیکردم یا خیلی کم میکردم
ببخشید طولانی شد واقعا دلم پر بود