2777
2789
عنوان

قشنگه؟

121 بازدید | 12 پست

تولده رفیقم هستش.

ایشون رلم نیستن. رفیق هستیم فارغ جنسیتمون. بهترین رفیقمه. روزای سخت زندگیم بخاطر شکست عشقی ک تجربه کرده بودم کنارم بودش. منم واسش این باگر کیک سفارش دادم (البته متنش این نیس). امیدوارم که سوپرایز شه.همچی خوب پیش بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااا ایول چه خوب به سلامتی رسید دستش😍😍 به خودتم پیام داد؟ خوشحال بود؟

اره ما داشتیم همزمان چت میکردیم بعد میخاست بره بیرون. من همششش سرشو گرم میکردم تا کیک اماده بشه و اسنپ بگیره اون صاحب پیچ و بفرسته براش. بش گفتم خانم ولش کن نمیخاد زیاد  ساده تزئین کن فقط بفرس زودی. بعد ک کیک اماده شد  حالا اسنپ گیرش نمیومد😑😑 یا اسنپ گیر میومد میگف میگه کالا نمیبرم دیگه انگار راضیش کرده بود. برده بود.  بعد دیگه اسنپ زنگ زده بود بش رفته بود گرفته بودش. بغض کرده بود میگف هانی چرا اینکارو کردی. خیلیییی  خیلیییی خوشال شد.و... بعد من میگفتم برو استوری بذار دخترا ریپلی کنن امشب دیگه رل هم بزنی😂🤦🏼‍♀️ بعد رفته بود همچین استوری ساعت 12 شب گذاشته. میگم تو ک همرو پروندی با این کارت میگ بدرک😂

اره ما داشتیم همزمان چت میکردیم بعد میخاست بره بیرون. من همششش سرشو گرم میکردم تا کیک اماده بشه و اس ...

چهه استرسییییی بود لحظات قبل ارسالش 😂😂 ولیییی به این حس خیلی خوب بعدش می ارزید واقعا 🤩 اینکه ادم خوشحالی رفیقشو ببینه خیلی حسسسسس خوبیه

خوشحالم خیلی خوشش اومده

اوففف اره دیگه با اون گلب قرمزیم که گذاشته هم دخترا رو پروند🤣🤣🤣😎ولی بجاش یه رفیق داره به همشون می ارزه

چهه استرسییییی بود لحظات قبل ارسالش 😂😂 ولیییی به این حس خیلی خوب بعدش می ارزید واقعا 🤩 اینکه ادم ...

خیلییییی حس خوبی داش. اینقد حس خوبی بود ک امروز داشتم فکر میکردم برا عشق سابقمم همچین حرکتی بزنم 😐 ولی نفمه

خیلییییی حس خوبی داش. اینقد حس خوبی بود ک امروز داشتم فکر میکردم برا عشق سابقمم همچین حرکتی بزنم 😐 ...

خببب بستگی داره اگه واقعا ادم خوبی بود و ارزش داشت براش اینکارو بکن ولی اگه موقع کات اذیتت کرده بود اصلاااااااااا😶برای کسایی ارزش داره که تو روزای سخت کنارت بودن 

برای کسایی که اذیتت کردن باید یه مسهل بریزی توش 🤭🤣🤣🤣

خببب بستگی داره اگه واقعا ادم خوبی بود و ارزش داشت براش اینکارو بکن ولی اگه موقع کات اذیتت کرده بود ...

چون رفت من اذیت شدم. خاطرات خوبی دارم باهم. خیلی سخته برا خاطراتی ک خندیدی ادم گریه کنه.. 

حالا یک اسفند تولدشه تا اون روز هزارو یک. فکر میکنم بالخره به نتیجه میرسم😂