2777
2789
حتما امشبم روضه شب یلدا دارین

نه در حد روضه اینا نیست

ولی نه جایی میریم نه کار خاصی میکنیم

یه مهمونی هم قراره بیاد باز اونا هم مذهبی سنتی.. من توشون خیلی فرق دارم ولی باید وانمود کنم که که همون دختری هستم که از نظرشون خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون رو بهتر توضیح بدین

مذهبی یعنی چی؟؟ آیا مذهبی به کسی می‌گویند که مذهب دارد؟

سنتی یعنی چی؟؟ آیا سنتی به کسی می‌گویند که به سنت ها و رسوم قدیمی پایبند است؟

یا تعریف دیگه ای مد نظر تونه؟

چون هر کی واسه این دو تا کلمه یه تعریفی داره پرسیدم

خب خانواده ما هم مذهبی هستن ، اما با مانتو ، خیلی تفریح میریم همه مون کار می کنیم ، مسافرت های مختلف میریم 

منظورت از مذهبی یعنی چی ؟! چه تعریفی از مذهبی بودن داری ؟!

چه ربطی به مذهبی بودن داره

شما باید خودتون کانون خانوادتون رو گرم نگه دارید 

یه میز بزارین چندتا دونه انار خانواده رو دور هم جمع کنین باهم حرف های زیبا بزنین 

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

منظورتون رو بهتر توضیح بدین مذهبی یعنی چی؟؟ آیا مذهبی به کسی می‌گویند که مذهب دارد؟ سنتی یعنی چی؟؟ ...

منظرم کسانی هستن که اسلام رو فقط چون از بچگی گفتن دینمون هستش پذیرفتن.. و برای قوانینی که توی زندگیشون دارن دلیل منطقی ای ندارن

مثلا میگن حجاب خوبه ولی اگه ازشون بپرسی نمیدونن چرا ولی خیلی مصمم هستن که خوبه.. 

شبیه ۴۰ .. ۵۰ سال پیش زندگی میکنند

چرا جایی نمیرین؟ یعنی کلا بیرون یا مراسمی نمیرین؟ یا فقط این شب یلدا رو؟

نه خیلی کم مهمونی میریم.. مهمونی هایی هم که میریم باز من به بقیه تفکراتم فرق داره کسی هن عقیده خودم نیس

خودم هم این اجازه رو ندارم که خونه دوستام برم یا با دوستام بیرون برم

یا به خاطرشون چادر میزارم ولی دلم اصلا باهاش نیست

چه ربطی به مذهبی بودن داره شما باید خودتون کانون خانوادتون رو گرم نگه دارید  یه میز بزارین چن ...

ولی زمانی که تفکراتتون با جمعی که توش هستین فرق داشته باشه نمیشه خوش گذروند

خب خانواده ما هم مذهبی هستن ، اما با مانتو ، خیلی تفریح میریم همه مون کار می کنیم ، مسافرت های مختلف ...

من با مذهبی بودنشون کاری ندارم

ولی من رو نباید به دینی که خودشون دارن اجبار کنن.. من خودم دوست ندارم چادر بزارم.. دوست دارم به دوستام بیرون برم.. دوست دارم صورتمو اصلاح کنم و خیلی کارای دیگه

ولی نمیکنم چون از نظر خانواده ام یه دختر خوب این کارا رو نمیکننه..

من با مذهبی بودنشون کاری ندارم ولی من رو نباید به دینی که خودشون دارن اجبار کنن.. من خودم دوست ندار ...

من با چادر اجبار مخالفم اما حجاب با مانتو دارم خیلی هم قشنگه 😍 میشه بگی چند سالته که راحت تر کمکت کنم 

چون ما هم مذهبی هستیم❤️

ولی زمانی که تفکراتتون با جمعی که توش هستین فرق داشته باشه نمیشه خوش گذروند

عزیزم شما یه خانواده این هرچقدرم تفاوت داشته باشین بازم خانواده این و همدیگه رو دوست دارین غریبه که نیستین که بگی چون تفکراتم فرق میکنه پس نمی تونم باهاشون حرف بزنم همش به خودت بستگی داره پس برو خانوادتو ببوس و برای شبت میز بچین

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)