یه میز بزارین چندتا دونه انار خانواده رو دور هم جمع کنین باهم حرف های زیبا بزنین
به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خب خانواده ما هم مذهبی هستن ، اما با مانتو ، خیلی تفریح میریم همه مون کار می کنیم ، مسافرت های مختلف ...
من با مذهبی بودنشون کاری ندارم
ولی من رو نباید به دینی که خودشون دارن اجبار کنن.. من خودم دوست ندارم چادر بزارم.. دوست دارم به دوستام بیرون برم.. دوست دارم صورتمو اصلاح کنم و خیلی کارای دیگه
ولی نمیکنم چون از نظر خانواده ام یه دختر خوب این کارا رو نمیکننه..
ولی زمانی که تفکراتتون با جمعی که توش هستین فرق داشته باشه نمیشه خوش گذروند
عزیزم شما یه خانواده این هرچقدرم تفاوت داشته باشین بازم خانواده این و همدیگه رو دوست دارین غریبه که نیستین که بگی چون تفکراتم فرق میکنه پس نمی تونم باهاشون حرف بزنم همش به خودت بستگی داره پس برو خانوادتو ببوس و برای شبت میز بچین
به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)