2777
2789
عنوان

پسنداز یواشکی

200 بازدید | 21 پست

سلام خانوما شما پسنداز یواشکی دارین من شوهرم بعضی وقتا ولخرجی می‌کنه پولامون زود تموم میشه من الان چند وقته یواشکی از کارتش پول میزنم به حسابم مثل اگه تو کارت یک میلیونو ۵۵۰هزار تومن باشه اون ۵۰تومنو میزنم به حساب پسنداز چون خودش اونو حساب نمیکنه میگه ۱۵۰۰تو کارته خودش همیشه از زنایی که پسنداز مخفی دارن تعریف می‌کنه الآنم می‌دونه من پول جمع می‌کنه بااینکه حتی یه هزار تومنم برای خودم خرج الکی نمیکنم ولی هروقت پول میزنم به حساب خودم یه حسی مثل درد بودن بهم دست میده😐💙😐😐

کارم اشتباه به نظرتون 

شما چجوری پسنداز میکنین

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره این مدلی خوب نیست دست کجیه ک برکتو از زندگی کم میکنه... بهش بگو ماهیانه ی مبلغی ب شما بده  واسه خرجای ضروری خودت هر چ موند پس انداز کن

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

ما کلا پول نقد زیاد نمیاد دستمون همش کارت به کارته

ما بیشتر نقد میادتودستش. البته خودم ی ۲۰۰ خوردی مخفیانه دارم ک نمیدونه البته بدونه هم کاریش نداره ولی گیرمیده خرج نکنیا خخخخ 

یا رب نظر توبر نگردد

اگ از لحاظ شرعی منظورته اشکال داره یا ن نمیدونم ک فکر نکنم اشکال داشته باشه چون قصد اینکه جای دیگ خرجش کنی نداری.ولی بنظرم بسیار کار خوبی میکنی.برای روز مبادا ک بخوشی خرج شه.خودم همیشه پس انداز دارم و همیشه خیالم راحته خداروشکر.هر چی نباشه همیشه حداقل ۵ ۶ تومن تو کارتم هست.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️