2821
2789
عنوان

چند دیقه دیگه

74 بازدید | 9 پست

پست ها و کامنت ها تا شب

+بچه ها سهام عدالت شما واریز شده؟

+پس چرا برا من وازیز نشده

+برای شما چقدر ریختن

+بچه ها بنظرتون کدوم بانک حساب باز کنم؟

+هر جا باز میکنی فقط ملی باز نکن

+ ملت افتضاحه

+کشاورزی دفعه پیشم اینکارو کرد دیر واریز کرد

+😡😡

دفعه پیش فقط این پستارو میزدن عجیبه این دفعه همچین تاپیکی نمیبینم

به درک اسفل السافلین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی من ازصبح زیاددیدم اینطورتاپیکایی😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
به این فکر کن بندگان خدا چه قدر گرفتارن که میان همچین چیزی مینویسن بابت ۶۰۰ تومن عزیزم بقیه پست هامو ...

بابا از اون لحاظ نمیگم که چرا میزنن این تاپیکارو یا اینکه پوله کمیه یا فاقد اهمیت نه من اینارو نمیگم

اتفاقا میخوام بزنن اونموقع هم تو همه تاپیکا بودم

به درک اسفل السافلین

بابا از اون لحاظ نمیگم که چرا میزنن این تاپیکارو یا اینکه پوله کمیه یا فاقد اهمیت نه من اینارو نمیگم ...

آهان خوب دیر اومدی از صبح همه این حرف ها گفتن عزیزم دیر رسیدی کلی تایپیک این جوری دیدم🤭😅

آهان خوب دیر اومدی از صبح همه این حرف ها گفتن عزیزم دیر رسیدی کلی تایپیک این جوری دیدم🤭😅

منم الان یکی دیدم

الان از سرکار اومدم دیگه دیرررر شد

به درک اسفل السافلین

2790
2823
2791
2779
2792