2821
2789
عنوان

کافه یا خرید؟ 🤔

162 بازدید | 20 پست

سلام همگی 🤗

تولد دوستمه و هر دو کنکوریم و تایم زیادی نداریم برا خوش گذرونی، ولی اون تولدم سنگ تموم گذاشت میخوام جبران کنم. 

باهاشم هماهنگ کردم که فلان و روز و ساعت بیا بریم بیرون ولی نمیدونه که میخوام سوپرایزش کنم چون چند روز دیگه تولدشه..... 

حالا تو این تایم کم ببرمش  کافه و کیک و کادو  

یا خرید و دوردور ؟ 

کادو هم قبلا با هم یه ست و مانتو شلوار و کفش دیدیم خیلی خوشش امد 😍 اونو در نظر دارم که اگه کافه باشه که کادو میکنم بهش میدم. اگرم خرید باشه از قبل با فروشنده هماهنگ میکنم و ازپیش پرداخت میکنم هزینه رو و سوپرایزش میکنم

حالا شما بگید کدوم بهتره؟؟؟؟ 🤔

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری دوستیاتون‌انقدر خوب میشه 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

دوستهای من هنوز در این خیال هستن که اگر من به جایی رسیدم حق طبیعی اونها رو خوردم 

عامل قبول نشدن شاغل نشدن ازدواج نکردنشون منم😒 

بمونید برای هم

چطوری دوستیاتون‌انقدر خوب میشه 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 دوستهای من هنوز در این خیال هستن که اگر من به جایی رسید ...

🤣🤣🤣🤣خوب دور شو ازشون 

منم همین یکی رفیقو دارم ده ساله مثل دوتا خواهر هوا همو داریم ولی بازم بگو مگو خودمونو هست پاربجا 🗿

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز