2777
2789
عنوان

تصمیم درست چیه

198 بازدید | 19 پست

ممنون میشم کمکم کنین 

من یه دختر متولد ۶۳ هستم که مجردم پول دارم و اوضاع خوبی دارم ولی تا این سن خاستگاری خوبی نداشتم الان خاستگاری دارم که فقط بی پوله میترسم باهاش ازدواج کنم از بی‌پولی پشیمون شم ازدواج نکنم از مجردی پشیمون شم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

الان دیگه نمیتونم به بچه دار شدن هم فکر کنم چون هر دومون سنمون بالاست علاوه بر اون پول کافی نخواهیم داشت 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

از یه طرف دوسش دارم از یه طرف میگم خب بی پول و بی خونه و بی ماشین و ...... 

چقدر سخته انتخاب بین بد و بدتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت از بی پول چیه؟ شغل و درآمد ثابت داره؟ اگر آره درآمدش حدودا چقدره؟ 

شغل داره ملک داره ولی پول نداره پدرش که فوت شده بهش ارث رسیده ولی نمی‌خوان بفروشن خونه بخره تو تصادف هم ماشینش داغون شده و بیش تموم شده بوده واسههمین ماشین هم نداره 

شوهرمنم وقتی اومد خاستگاری هیچی نداشت فقط ی بابای پولدارداشت الانم باکلی قسط ی خونه خریدیم همین ک د ...

این بابای پولدار هم نداره با خودم میگم تا ۴۰ سالگی هیچی نداره بعدش هم نخواهد داشت اونم با این اوضاع اصلا نمیدونم تصمیم درست چیه هنگ کردم

این بابای پولدار هم نداره با خودم میگم تا ۴۰ سالگی هیچی نداره بعدش هم نخواهد داشت اونم با این اوضاع ...

واا دیگه میخای ازدواج کنی وقتی واسه کیس بهتر ک نداری اگر شرایطش اوکی ازدواج کن خونه ک میگی داره ماشینم میخرید 

مثلا درامدتون چقدره؟؟ماباماهی ۳۰ تومن کم میاریم  ولی خوب ما قسط هامون زیاده

ما شهرستانی درآمد ثابت که نداریم من خودم شغلم طراحیه پولمو برای لباس و بنزین و کلا همه چی در حد عالی میدم ولی این آقا ظروف یه بار مصرف میفروشه د جدیدا اومده تو ساخت و ساز همش،نق میزنه از بیپولی

واا دیگه میخای ازدواج کنی وقتی واسه کیس بهتر ک نداری اگر شرایطش اوکی ازدواج کن خونه ک میگی داره ماشی ...

نگفتم خونه داره . خونه و ماشین نداره 

۴۰ سالشه چی بگم والا خودت خونه داری؟

اره ۴۰ سالشه . بابای من خونه داره ولی در کل مامانم اعتقادات خاصی داره خونه رو نمیده به من معتقده خونه وظیفه ی مرد ه جهیزیه وظیفه ی زن و اگرررر بخواد خونه بده پسره باید کل جهیزیه رو بخره که فکر نکنم پولشو داشته باشه

شغل داره ملک داره ولی پول نداره پدرش که فوت شده بهش ارث رسیده ولی نمی‌خوان بفروشن خونه بخره تو تصادف ...

اگر شغل ثابت با درآمد متوسط داره می تونی جدی تر بهش فکر کنی. چون به هر حال خودت هم یه مقدار پول داری اونم با ارثی که بهش رسیده ، می تونید یه خورده زندگی رو جلو بندازید. اما باید ببینی ارزش مهم زندگی ات چیه. اگر دلت یه زندگی سطح بالاتر میخواد، ممکنه به مشکل بخوری. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊