2777
2789
عنوان

مدل موی چتری

94 بازدید | 14 پست

میخوام چتری کوتاه کنم جلوی موهامو اخرین بار بچه بودم چتری زدم اصلا یادم نمیاد 

موهام حالت داره و مجعد 

به نظرتون بزنم یا نه؟؟ پشیمون میشم بعدش یا نه پیشونیم بلنده صورتمم  نسبتا گرد و لاغر هست

میدونم تا بلند بشه سخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشونیت بلنده بزن

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بزن برا تنوع خوبع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بزن برا تنوع خوبع

اوکی ولی بلند شدنش سخته بعدش که بلند شد یه ذره از حالت چتری در اومد باید چه مدلی بهش داد؟؟ اگه بخوام بلند شه عینکم میزنم میره تو عینکم😂

اوکی ولی بلند شدنش سخته بعدش که بلند شد یه ذره از حالت چتری در اومد باید چه مدلی بهش داد؟؟ اگه بخوام ...

فرق 

فرق کج و...

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اها بد نمیشه؟؟ 

فک نمیکنم