fatemeh__78 مدیر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 1282 عنوان رشد مو | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 58 پست برا رشد مو چی استفاده کنم ؟موخوره نابودش کرد باید تا گردنم کوتاه کنم 🤦♀️ 1401/09/30 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
76_banoomim عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3681 کم بزن حتما روغنت اصله اصل باشه ک خیلی خوبه 😅ولی چون ب ریشه میزنم میترسم موهام بریزه کلن
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12134 نه فعلا هیرتامین رو تونستم وارد کنم امتحانی ولی بخوای یه پیج هست داره و اونم خودش وارد کنندست ایدی میدی مطمئن باشه دیگمن اونی ک برام میاورد تو کف گذاشته منو نمیاره دیگ ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
miss۰rn عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1757 بچه ها قرص بیوتین تاثیر داره؟ هیرتامین : https://s2.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۲۱۲۲۱-۱۲۳۵۴۸_messages_70qm.jpg
شلیل_2020 عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2573 من1 ماه خودمو بستم ب داروبعد دیگه تموم شدن نخریدم الان 5ماه میگذره، هر ماه اندازه 1بند انگشت رشد میکنه ریشه موهام 🥴هرچی رنگ. میزنم ریشه موهام 1هفته بعدش درمیاد 😂عاغا پشیمون شدم😂 املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
برفپاکنم۹۰ عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1879 جدی ؟اولین بار میشنوم 🤔 هر روز دوش بگیر روغن زیتون بزن بزار ۲ ساعت بمونه رشد میکنه
مهرسابرفی عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 8972 صبرکن دوستم گرفته ازم برا شوهرش اسکرین پیامشو برات بزارم قیمتش میشه بگی ❤دخترم زندگی منه❤
fatemeh__78 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 1282 من1 ماه خودمو بستم ب دارو بعد دیگه تموم شدن نخریدم الان 5ماه میگذره، هر ماه اندازه 1بند انگ ... چه دارویی استفاده میکنی؟
miss۰rn عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1757 ایدی میدی مطمئن باشه دیگ من اونی ک برام میاورد تو کف گذاشته منو نمیاره دیگ آره جانم خودمم محصولات پوستی پیشش سفارش دادم💛😒میشه پیام بدین تا یادم نره تا بعد فیل..شکنم وصل شد براتون پیجشو بفرستم💛
یه_روزی_میرم_از_سایت عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 18923 اصل باشه ک خیلی خوبه 😅 ولی چون ب ریشه میزنم میترسم موهام بریزه کلن به ریشه نزناگه میزنیم نیم ساعت تا یک ساعت قبول حمومریزش میگیریبعد حموم به نوک موها بزن اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12134 آره جانم خودمم محصولات پوستی پیشش سفارش دادم💛😒میشه پیام بدین تا یادم نره تا بعد فیل..شکنم وصل شد ب ... مرسی عزیزمدرخواست میدم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
miss۰rn عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1757 ایدی میدی مطمئن باشه دیگ من اونی ک برام میاورد تو کف گذاشته منو نمیاره دیگ شرمنده این استیکر دستم خورد اومد " 😒 "
miss۰rn عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1757 [QUOTE=264985542]من خودم وارد کنندم😅[/QUOقیمتش چطوریه عزیزم ۶۰۰ جونم ولی عمده بخوایید قیمتش میاد پایین تر💛
شلیل_2020 عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2573 چه دارویی استفاده میکنی؟ 1ماه فقط زینک و بیوتین و اکتی ومن و ویتامین اییزینک و بیوتین و اکتی ومن رو هرروز میخوردمویتامین ایی رو دو سه روز یبار بعد از اون تا حالا ک 5ماه گذشته ماهی 1بند انگشت رشد میکنه موهام املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
miss۰rn عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1757 بعدش ک میری موهاتو میشوری وخشک میکنی موقع شونه زدن زیادی مو نمیریزع؟؟؟؟ هفته ای چندبار میزدی ب موه ... من قبل حمام میزدم حدودا دو ساعت برا رقیق شدنش میتنونی با روغن نارگیل مخلوطش کنی💛