2777
2789
عنوان

ترس از همسر

4022 بازدید | 46 پست

خانوما من واقعا ازش میترسم 

چون سنم کم بود باهاش ازدواج کردم و همیشه خیلی اخلاق تند و بدی داشت باهام ی ترس افتاده ب جونم نمیتونم جلوش دریام و سر حرفم باشم

خودش میفهمه خیلی ازش میترسم خوشحال میشه

ی بار ی خاطره از رفتاراشو اینجا گفتم اکثرا باور نکردین پس چیزی نمیگم

کسی هست مثل من باشه؟ چطور خوب شدین 

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میترسیدم... کلا جلوش ضعیف بودم... جدا شدم ولی

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
یه بار یه خاطره از رفتاراشو اینجا تعریف کردم اکثرا باور کردین؟ یعنی خاطره هه دروغ بود؟😐

اشتباه نوشتم اکثرا باور نکردن گفتن دروغ میگی و اینا شلوارمو چون قد نود خریده بودم پاره کرد اینجا گفتم باورکسی نشد

یه بار یه خاطره از رفتاراشو اینجا تعریف کردم اکثرا باور کردین؟ یعنی خاطره هه دروغ بود؟😐

نه خانم میگه باور نکردین

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

اکثرا باور نکردین

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اعتماد بنفستو له كرده سعي كن اعتماد بنفستو ببري بالا

خیلی انقدر ک ی زمانی فکر میکردم این نباشه دنیا تمونه و بهم لطف کردع با من ازدواج کرده انقدر تحقیرم میکرد خودمو چهرمو رفتارمو...