2777
2789
عنوان

کینه شتری😑

244 بازدید | 15 پست

امشب بعد این همه سال که عروس خانواده شوهرمم خانواده منم دعوت کردن بلاخره(خسته نباشن)حالا کاری ندارم به این قسمت...

الان سر صبح مامانم زنگ زده خبر بگیره کی بیان و چی بیارن و اینا بعد پرسید حالا کیا میان

اینم بگم که مامانم فامیل سببی خانواده شوهرم هست

گفتم هیچی خودمونیم با خانواده فلانی

این تا اینو شنید گفت من نمیام

من قلم پام بشکنه بیام😐

الان من به مادرشوهرم چی بگم بگم ببخشید معذرت میخوام نه که مامانم ذره ای بخشش در وجودش نداره کینه شتری تشریف داره این مهمونت رو کنسل میکنی به دلخواه ما؟آخه ادم برای یه شب اینقدر بی فکر عمل می‌کنه

قشنگ معلومه با حرص تایپ کردم😂

که خدا بغل کند مگر مرا...

نمیتونی مامانتو مجبور کنی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما کار خودتو بکن نزار کینه و دخالت بقیه رو زندگیت اثر بزاره حالا چه مادرشوهرت باشه چه مادر خودت

دخالت و کینه و کش دادن خانواده ها همه تاثیرش رو زندگی دو تا جوونه همون اول بهشون یاد بدید مشکلات شما به منو همسرم ارتباطی نداره 

من نمیدونم یه ادم چجوری اینقدر لجباز میشه روم قطعم کرد خانوم😐

ای باباا

رگ خوابشو نمیدونی؟

بگو اگه شما نیای ماهم نمیریم

بی خیال مادر من

دنیا دو روزه

بیا خوش باشیم

غبارِ غم برود؛حال،خوش شود ..! "حافظ"
مشکل مادرتون با اون شخص چیه که نمیخوان بیان جایی که ایشونم هستن  

میگه بیست سال پیش عید زنگ زده بهش تبریک بده جوابشو نداده بعد اینا خونه کسی بودن اون فرد زنگ زده در جا جوابشو داده،یعنی از قصد نمی‌خواسته جواب بده

نمیدونم به من چه واقعا😐😐 اینو به شوهرم بگم خندش میگیره

ای باباا رگ خوابشو نمیدونی؟ بگو اگه شما نیای ماهم نمیریم بی خیال مادر من دنیا دو روزه بیا خوش ب ...

ما از قبل با هم مشکل داریم اب و اتیش وار دیگه گل بود به سبزه نیز اراسته شد:)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز