2777
2789
عنوان

رفتار مردم کشورهای دیگه

218 بازدید | 7 پست

لطفا اون افرادی جواب بدن که تا حالا سفر کردن یا در بین اونها دوست و آشنایی بوده که به این کشورها مهاجرت کنن اگه بخوایید به صداقت و درستی مردم کشورهای اروپایی نمره بدید  در برابر مردم کشور خودمون چه نمره ای میدید، نمره پایه میذارم یک برای مردم ایران ، و نهایت 10، که بهترین نمره ست.

تعداد رای : 10
نظرسنجی
1
3
30%
3
2
20%
6
5
50%
10
0
0%

فقط هلاک گزینه‌هات شدم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا قوانین سفت و سختی هم دارن .همش رو نمیشه گذاشت به پای اخلاق 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

نمره 6 دادم ولی اگر 8 بود اون رو میدادم. 

و البته بگم این صداقت و درستی  که وجود داره صرفا به خاطر فضایل اخلاقی شون نیست . بلکه اون ها با وضع قوانین درست و اجرای دقیق و سختگیرانه  این فرهنگ رو جا انداختن. در واقع ذات خودخواهانه و منفعت طلب افراد تحت کنترل قانون و در چهارچوب مقرارات قرار میگیره .

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز