2777
2789
عنوان

کمک لطفا بیایید 🤧💔

143 بازدید | 9 پست

سلام من حدود ۶ ماه با یکی از همکلاسیام صحبت میکردیم بهم پیشنهاد داد بعد یمدت قبولش کردم و از لحاظ موقعیت و خانواده و تیپ و همه چی اوکیه و اخلاقشم بام خوب بوده همیشه ولی دیشب داشتیم صحبت میکردیم گوشیم رو آیفون بود خواهرم کنارم بود بعد یهو دیدم یجور دیگه بامن حرف میزنه و همش ضایعم میکنه بعد گفتم چت شده گف یچی دیدم تو گوشیم مربوط به گذشته اعصابم بهم ریخت منم گفتم چی بود گف شخصیه گفتم باشه بعد خواهرم گف چتونه چرا بهم میپرید و پسره گف ببین خواهرت ازت کوچیکتره ولی درک و شعورش بیشتره منم گفتم اوکی برو با یکی که درک و شعورش باب میلت باشه قطع کردم بعد چن بار زنگید ج دادم گف گوشیو رو من قطع میکنی و چرا همش منو تهدید میکنی که ولم میکنی  و منم بش گفتم جوگیر جلو بقیه بهم میتوپی و بد حرف میزنی بام و شروع کرد به چسناله و بعدشم رفت خوابید پیاماشم میزارم الان ببینید کات کردن جایزه یا چی

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

موقع حال خوب همه خوب حرف میزنن وقتی مبخای بفهمی طرفت چ فکری دربارت میکنه و توی اعصاب خوردیا واکنشش چجوریه عصبیش کن هر فکریدربارت میکنه رو ب زبون میاره 

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موقع حال خوب همه خوب حرف میزنن وقتی مبخای بفهمی طرفت چ فکری دربارت میکنه و توی اعصاب خوردیا واکنشش چ ...

بابا این خیلی اصرار کرد تا باش اوکی شدم تا امشبم کلا خوب بود بام یهو جلو خواهرم گند زد بم 

کسی که هنوز هیچی نشده آدمو ضایع می‌کنه فردا پس فردا تو جمع های بزرگتر بیشتر ضایعت میکنه

منم بهش همینو گفتم 

بنظرتون بدرد ادامه دادن میخوره یا تمومش کنم؟

ببین اصلا نظر ما اهمیت نداره یکی هست میگه فلانی جقدر خانوم خوبیه اما همون خانوم خوب همسر خوبی نیست یا خواهرشوهر خوبی نیست....مهم اینه ک شما چیزی ک توقعشو داشتین نبوده ... یوقتی میگن فلانی بزن بهادر شهره بداخلاقه فلانه اما زنش میتونه باهاش کنار بیاد حرف همو میفهمن....تو ببین اگه میتونی بفهمیش ادامه بده اگه ن ک الکی خودتو درگیرش نکن

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟