2789
عنوان

بعد زایمان

220 بازدید | 29 پست

پریودم کلا ریخته به هم اصلا تاریخ مشخصی نداره الان یهو استرس گرفتم نکنه حامله بشم بشینم به خیال اینکه پریودم عقب افتاده واای خدااا ۳ماهه زایمان کردم چیکار کنم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
جلوگیری سفت و سخت 

نمیدونم چرا یهووو استرس افتاد به جونم یک هفته اس پریودم تموم شده دیروز نزدیکی داشتیم یهو گفتم نکنه اتفاقی بیفته

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم چرا یهووو استرس افتاد به جونم یک هفته اس پریودم تموم شده دیروز نزدیکی داشتیم یهو گفتم نکنه ا ...

نه بابا نگران نباش اینا وسواسه الکی فقط خودتو بعد هر رابطه اذیت میکنی 

خب چرا جلوگیری نمیکنی که ایقد استرس نکشی

جلوگیری طبیعی کردیم

سلام عزیزم بهد شیر گرفتن از بچه عادت میشی الان نمیشه

شیر نمیدم خودم

نه بابا نگران نباش اینا وسواسه الکی فقط خودتو بعد هر رابطه اذیت میکنی 

انقدر اطرافیان منو ترسوندن که بعد زایمان احتمالش بالاس 

منم سه ماه بعد زایمانم حامله شدم بنظرم برو حتما دستگاه بزار خودتو راحت کن 

یااااااا خداااااا

شیرخشکم بدی عادت نشی بهتره سر هر عادت همه چیت به هم میریزه و حوصله بچه رو نداری 

یعنی چی مگه دست خودمه؟؟؟