کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
سلام عزیزم وقت بخیر. سال نوت مبارک باشه انشالله سالی پر از خوشی و شادی کنار خانوادت داشته باشی. ببخشید اینجا مزاحم شدم در مورد حساسیت پسرم ازتون سوال داشتم . پسرم پنج ماهشه و حساسیت داره دکتر بهش شیر پپتی داده. علامتش هم کیپ شدن بینی و خلط در مدفوع هست(ببخشید) خواستم ببینم کوچولوی شما کی حالش بهتر شد و تونست لبنیات اینا نوش جان کنه ? ممنون میشم راهنماییم کنی.
سلام عزیزم وقت بخیر. سال نوت مبارک باشه انشالله سالی پر از خوشی و شادی کنار خانوادت داشته باشی. ببخش ...
سلام سال نو شما هم مبارک
والا دختر من شیر خودمو میخورد خودم هم هیچ پرهیزی نداشتم چون نمیدونستم به چی آلرژئ داره با اینکه رگه های خون تو مدفوعش بود اما دکتر گفت تا وقتی وزن میگیره و مشکل ازاردهنده دیگه ای نداره رژیم لازم نیست خلط توی مدفوع کوچولوتون که ایراد نداره ولی کیپ شدن بینی سخته امیدوارم زود برطرف شه ببخشید دیر جواب دادم 💐