2821
2789
عنوان

دلم گرفت

87 بازدید | 6 پست

یه تاپیک دانشجو معلمی دیدم دلم خواست به جای اون خانم باشم. انشالله که همیشه موفق باشه 

منم یه دختر درسخوان بودم مادرم همیشه پشتم بود انواع کلاس ها کتاب ها آزمون ها 

اما سال یازدهم نمیدونم چی شد چطور شد خواستگار اومد برام ازدواج کردم 😭😭نمی‌گم خوشبخت نیستم اما از نظر اجتماعی پایینم اکیپ دوستام یا فرهنگیان آوردن یا پزشکی پرستاری اما من با ۲۲ سال سن بچه نگه میدارم مهمون داری.... کاش کسی قدر میدونست کاش مثل همیشه سر ازدواجمم به حرف مادرم گوش کرده بودم  

دعا کنید برام تو به حضرت زهرا قسم برام دعا کنید منم از طریق همین آزمون استخدامی آموزش پرورش قبول بشم معلم بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کاش همه چی زمان خوبش رخ میداد من عجله کردم  ولی من دانشجو بودم تجربه سخت وسنگین به دست ...

الان درست نمیتونم درس بخونم چون کسی پشتم مثل قبل نیست شوهر که کلا مخالفه بچمم نمیتونم پیش کسی بزارم تنها راهش اینه برم روانشناسی بخونم آزمون بدم  برام خیلی دعا کنید خیلی 

اسی هستی ؟؟؟یجا نوشته بودی حس ششمت قویه

میشه بمن بگی زندگی قایمکی من آیندش چی میشه؟؟ بالاخره رنگ آرامشو میبینم یا ن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز