2777
2789
عنوان

بچه ها چم شده؟؟؟

232 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها دستو پام خیلی سستن و هی انگار داغ میکنن و عرق مث وقتایی ک استرس دارید یا هیجانی  میشید یا حتی شاید رابطه ... 

الان دستو پامم دردم میکنن هر از چندگاهی یه تیر میکشن  چیکار باید کنم ؟؟؟ چم شده؟ نزدیک پریودمه البته و دو سه شبه نخابیدم اما مطمعنم ک بیربطن و دیروزم به شدت عصبیو ناراحت شدم جوریکه قلبم درد گرفت  چرا همچینم؟

تسخیر شدی 

باید بیان جن گیری کننت

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

دو سه شبه نخوابیدی 

دیروزم عصبی شدی 

عوارض همیناس 

ادامه دار اگه بود و استراحت اگه کردی و خوب نشدی برو دکتر

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سندروم قبل قاعدگی...درد دست و پا دارم از تو داغم ولی رو سطح پوستم سرده

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
یعنی این حالت از سستی و عرق و حس استرس مال سندرومه؟؟

والا من اینجوری از چهار پنج روز قبل قاعدگی تا روز اول قاعدگی پدرم در میاد همش سرد گرمه دست و پاهام حس ندارن..یه بار میبینی قندم می افته یا استخوان پام ذق ذق میکنن میخام بزارم رو سرامیکا ...کلی داستانی دارم باخودم خابم نمی‌بره بیقرارم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
چقد عجیب من قبلا اینطور نبودم !!

اگ از روز اول پریود ب بعد این علائم رفع شد بدون سندروم پیش از قاعدگی منم اینجور نبودم از 28 سالگیم ب اینور اینجور شدم وقتی مکمل مولتی ویتامین میخورم این علائم کمی بهتر میشه

اگ از روز اول پریود ب بعد این علائم رفع شد بدون سندروم پیش از قاعدگی منم اینجور نبودم از 28 سالگیم ب ...

ممنونم از استرس داشتم میمردم انگار دستو پامو حس نمیکنم داغ و عرق و سست و ضعیف و دردناک مث این معتادا که مواد بهشون نمیرسه ، مرسی که بهم کمک کردی من گفتم شاید نکنه به نامزدم فکر کردم پراز استرسو هیجان شدم اینطوری شدم ولی  خیلی طولانی شد گفتم شاید یچیزیمه ولی الان خیالم راحتره ممنونم عزیزم سلامت باشی همیشه و بدون درد