2777
2789
عنوان

بچه ها اینا علایم چیه ؟ام اس؟

328 بازدید | 14 پست

چن روزع هی عصبیم داد میزنم همش حرص میخورم الان پاشدم برم گازو خاموش کنم یهو پام انگار فلج شد هردو پام عین هم تا پایین پام داش بی خس میشد ی درد عجیب بود پاهام از هم فاصله گرفت از ترس گریم گرفته بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط بخاطر عصبی بودنته،الکی حرص نخور هرروز دمنوش گل محمدی یا زعفران یا گل گاوزبان حتما بخور

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
راستی سرگیجه هم زیاد دارم

نه انشالله که نیست. از عصبی شدن زیاده . منم زیاد اعصابم خرد بشه احساس سری دست و پا دارم. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

عزیزم پیگیری کن انشاا... که چیزی نیست و خیالت راحت میشه سر گیجه و بیحسی پاها میتونن از علایم ام اس باشن 

اگر از اعصاب هم باشه باید دارو مصرف کنی چون ام اس از اعصاب و استرس میاد 

بهتره جدی بگیری دکتر بری 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه انشالله که نیست. از عصبی شدن زیاده . منم زیاد اعصابم خرد بشه احساس سری دست و پا دارم. 

ا تو هم اینجایی که😁😁

آره شبها دیر خوابم میبره. میام اینجا 😀

من بچه ها میخوابن انگاری ازاد میشم 😂

اعصابم خورده پی در پی بدنم داره سر میشه

یه دکتر رفتن انچنان دردسری نداره برو حتما خواهر من ام اس گرفته اولش که علائم شروع شد هیچ وقت فکر نمیکرد ام اس باشه ولی شکر خدا فقط با یه دارو کنترل میشه ترس نداره