2821
2789
نه بابا کلا فرق داره با همه مرداا .. میگه همین که بغلت میکنم آرامم نیاز نیست که هر سری مثل حیوون بیو ...

دقیقا همسرمنم این حرفو میزنه

من اگه زن نیوتون بودم هرشب بیدارش میکردم میگفتم:چطور اشک من رو زمین میریخت ندیدی،ولی سیب از درخت افتاد دیدی؟😒

ن چرا بهتر من این وسط گرم مزاجم وهرشب دارم زجر میکشم ع

منم گرم‌مزاجم ولی دوسش ندارم

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم گرم‌مزاجم ولی دوسش ندارم

ن من دوسش دارم ما12ساله ازدواج کردیم من هنوزم مث روزای اول ازدواجم هستم ولی ایشون دیگه ن دلیلشم این بود چن تابارداری پشت سرهم داشتم هرسری هم استراحت مطلقی بودم وکل 7 یا8 ماه بدون رابطه سپری شد واین شد ک ایشون کلا میلشو از دس داده

من اگه زن نیوتون بودم هرشب بیدارش میکردم میگفتم:چطور اشک من رو زمین میریخت ندیدی،ولی سیب از درخت افتاد دیدی؟😒

من برعکس عاشق شوهرمم

خوشبحالت پس ازش لذت میبری

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
واقعا خیلی علافی😁😁 منم خیلی میام ولی فکرکنم تو چادر زدی اینجا⛺⛺⛺

تازه بزا برات بگم پارسال باردار بودم واز وسطای دی ک 5ماهم بوده نیومدم سایت تامردادامسال ک بچم س ماهش بوده تازه شرو کردم ب اومدن

دیگه خودت حساب کن😂😂😂

نكنه سرد نيستن و شما بيشتر از حد نرمال انتظار داريد اخه بعد هربار بدنشون خالي ميكنه بايست تقويت شن ...

هفته ای دوبار کافیه اونوقت همسرمم میگه هفته ای دوبار بسه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز