2777
2789
نه بابا کلا فرق داره با همه مرداا .. میگه همین که بغلت میکنم آرامم نیاز نیست که هر سری مثل حیوون بیو ...

دقیقا همسرمنم این حرفو میزنه

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

ن چرا بهتر من این وسط گرم مزاجم وهرشب دارم زجر میکشم ع

منم گرم‌مزاجم ولی دوسش ندارم

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گرم‌مزاجم ولی دوسش ندارم

ن من دوسش دارم ما12ساله ازدواج کردیم من هنوزم مث روزای اول ازدواجم هستم ولی ایشون دیگه ن دلیلشم این بود چن تابارداری پشت سرهم داشتم هرسری هم استراحت مطلقی بودم وکل 7 یا8 ماه بدون رابطه سپری شد واین شد ک ایشون کلا میلشو از دس داده

من برعکس عاشق شوهرمم

خوشبحالت پس ازش لذت میبری

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
واقعا خیلی علافی😁😁 منم خیلی میام ولی فکرکنم تو چادر زدی اینجا⛺⛺⛺

تازه بزا برات بگم پارسال باردار بودم واز وسطای دی ک 5ماهم بوده نیومدم سایت تامردادامسال ک بچم س ماهش بوده تازه شرو کردم ب اومدن

دیگه خودت حساب کن😂😂😂

نكنه سرد نيستن و شما بيشتر از حد نرمال انتظار داريد اخه بعد هربار بدنشون خالي ميكنه بايست تقويت شن ...

هفته ای دوبار کافیه اونوقت همسرمم میگه هفته ای دوبار بسه