2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عاقا یه نفر با رسم شکل به من توضیح بده منظور از چغندر چیه؟  برگ چغندر؟ لبو؟ چغندر قند ؟

اینا که گفتی هر کدوم یه چیزیه، چغندر مخصوص آشه، رنگش قرمزه ولی بپزیش سفید میشه، لبو هم ک اینجوری میخورنش یعنی پختشو تو زمستون، چغندر قند هم کلا سفیده اونم تو مصارف خونگیه

چغندر هم با حبوباتت بزار بپزه دیگه جو نمیخواد نزن.تو زودپز هم.جو خطرناکه

ااان حبوبات و چفندر تو زوذپز گذاشتم، جو هم جدا داره میپزه، سبزی آش و عدس هم جدا تو قابلمه رو گازه، فقط از کجا ماوجه بشم سبزیم پخته و حالا باید همه رو یکی کنم؟ چون سبزیم رنگش از سبزی در میاد ولی ساقه سبزسا هنوز نپختس نمیدونم چ کنم

ااان حبوبات و چفندر تو زوذپز گذاشتم، جو هم جدا داره میپزه، سبزی آش و عدس هم جدا تو قابلمه رو گازه، ف ...

سبزی در بیار ی کمشو بزار تو دهنت باید نرم باشه دیگه.سبزی در کل زود میپزه نگران نباش

همتای مامانم بودم❤

وقتی سبزیمو میذارم رو گاز از کجا بفهمم پخته؟

بعضیا سبزی رو پخته میزارن توی آش ولی ما عدس و لوبیا سفید ‌و لوبیا چیتی و سبزی تازه رو با هم میزاریم بپزه نخود رو جدا می زاریم تو زود پز بپزه 

حالا آشت خوب شد؟

نه اصلا سبزیم یفتی داشت هنوز، فکرکنم مسکل از جاییه ک سبزی آماده مبخرم، همیشه آشم اینه در حالی که هیچی کم نداره و زیاد میذارم بپزه ولی سبزیم مزه آش نمیده

نه اصلا سبزیم یفتی داشت هنوز، فکرکنم مسکل از جاییه ک سبزی آماده مبخرم، همیشه آشم اینه در حالی که هیچ ...

این روزها اکثرا سبزی آماده میگیرن، اگه از اینا میگیری که همون موقع چرخ میکنند، نباید بد بشه، یا نسبت حبوبات و سلزیت درست نیست، یا خیلی کم سبزی میریزی، حسابی توی آشت سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ بریز، حتی یه کم‌هم نعنا خشک بریز، یه کم زردچوبه، یه کم فلفل قرمز، کره، سبزی فراوان، خوب بذار جا بیفته، عالی میشه، کشک به میزان لازم داخل آش، و یه کم‌هم ماست حسابی هم بزن بریز توش

... و من به تو ایمان دارم...
این روزها اکثرا سبزی آماده میگیرن، اگه از اینا میگیری که همون موقع چرخ میکنند، نباید بد بشه، یا نسبت ...

همینکارو می کنم اما سبزیم ضدحاله، سبزی چقدر وقت یا شعله ملایم میپزه؟